Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Fritidshuse til salg i Bogense

Du har søgt efter Fritidshuse til salg i Bogense.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger fritidshuse til salg i Bogense
Du har søgt efter Fritidshuse til salg i Bogense.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger fritidshuse til salg i Bogense
Sortér efter

Værd at vide når du søger fritidshus i Bogense

Bogense er en havneby beliggende på det nordlige Fyn. Indtil 2007 var det hovedbyen i Bogense Kommune, men efter kommunalreformen blev kommunen lagt sammen med en række andre og blev til Nordfyns Kommune. Bogense menes at være opstået omkring slutningen af 1100-tallet, og fik sine købstadsrettigheder af Kong Erik Menved i 1288.

Bogense havde i 2011 3.679 indbyggere. Bogense er en havneby på det nordlige Fyn. Hovedvejene er Odensevej og Gyldensteensvej.

 

Find fritidshus til salg i Bogense på Boligdeal.dk

Søger du fritidshus til salg i Bogense, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige fritidshuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige fritidshuse til salg i Bogense . Du kan se de aktuelle fritidshuse til salg i Bogense herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Bogense end fritidshus til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye fritidshuse til salg i Bogense

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Bogense. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Bogense der matcher dine søgekriterier.