Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til salg i Risskov

Du har søgt efter boliger til salg i følgende byer: 8240 Risskov.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Sortér efter
risskov

Få overblik over boliger til salg i Risskov. Du kan se stort set alle lejligheder, huse og andelsboliger til salg i Risskov på denne liste. Klik på knappen "Læs mere" ud for hver bolig for yderligere information. Med en bolig I Risskov er du placeret tæt på Aarhus centrum, men i rolige og naturskønne omgivelser, væk fra støj og larm.

Risskov er en dejlig bydel og indeholder alt hvad hjertet begærer.

Risskov er en dejlig naturrig bydel i Aarhus. Som beboer eller besøgende i Risskov har du kulturbyen Aarhus lige ved hånden samtidig med, at du kan få ro til hovedet i skove og ved vandet. Et varemærke for Risskov er stranden Den Permanente og Riss Skov. Stranden har gode faciliteter i form af omklædningsrum, kiosker, toiletter og livreddere. Den tiltrækker mange mennesker fra Risskov omegnen om sommeren, og om vinteren er den kun åbent for medlemmer af vinterbaderforeningen Vikingeklubben Jomsborg.

I Riss skov er du sikret en idyllisk oplevelse, når du ser ud over Aarhus Bugt og Mols Bjerge.  Det er altså en by til glæde for både beboer i Risskov og i Aarhus.