Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Boliger til salg i Højbjerg

Du har søgt efter boliger til salg i følgende byer: 8270 Højbjerg.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Se ledige stillinger i Højbjerg...
Sortér efter
hoejbjerg

Få overblik over boliger til salg i Højbjerg. Du kan se stort set alle lejligheder, huse og andelsboliger til salg i Højbjerg på denne liste. Klik på knappen "Læs mere" ud for hver bolig for yderligere information. Med en bolig i Højbjerg har du kun 5 km ind til Aarhus centrum og det pulserende byliv, men du kan stadig nyde fordelene af skønne naturområder i form af stand, skov og dyrehave. 

Højbjerg er en dejlig bydel med masser at byde på. Den dejlige bydel Højbjerg syd for Aarhus ligger blot 5 km fra det centrale Aarhus og er tæt på det meste. Højbjerg tager del i bylivet og aktiviterne fra Aarhus samtidig med, at der ikke er langt til den idylliske natur Højbjerg er særligt anerkendt for. Bydelen har mange små hyggelige gader, caféer og butikker.

Badegæster besøger flittigt stranden i løbet af sommeren. Naturen kan nydes i Marselisborg Dyrehave, hvor en picnic tur er oplagt. I dyrehaven lever der vilde hjorte og vildsvin, og der er en dejlig udsigt ud over dammene ved Varna og Skambækken.