Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til salg i Egå

Du har søgt efter boliger til salg i Egå.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger boliger til salg i Egå
Du har søgt efter boliger til salg i Egå.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger boliger til salg i Egå
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Egå

Hjortshøj og Egå ligger i forlængelse af hinanden i den nordlige del af Århus, på den anden siden af Risskov. Egå er et eksklusivt område der ligger ud til vandet og er kendt for at have en lækker marina og gode surfingmuligheder. Hjortshøj er et mindre områder der ligger lidt længere fra Århus centrum, men som er et meget attraktivtområde for børnefamilier at bosætte sig. Hele området er dog ligger dog samlet set på listen over et af de dyreste steder af bo i Danmark.

Egå og Hjortshøj ligger henholdsvis 7km og 12 km fra Århus centrum. Området ligger omkring Djurlandsmotorvejen, tæt på både skov og strand.

 

Find bolig til salg i Egå

Leder du efter en bolig til salg i Egå? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ejerboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg i Egå der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til salg i Egå - ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer og rækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Egå , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Egå

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Egå. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye boliger til salg i Egå som matcher dine søgekriterier.