Filtrer søgning
m2
 - 
m2

Bolig søges i Greve

Du har søgt efter boligsøgere der søger boliger i Greve .
Filtrer søgerne via filteret til venstre.
Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Glostrup, Rødovre, Albertslund m.fl.
Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Glostrup, Rødovre, Albertslund m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Glostrup, Rødovre, Albertslund m.fl.
Vi er 2 voksne, 4 børn fra 0-13 år. Og en lille hund. Vi søger en min. 3-7 bolig helst med have eller altan hvis det er en lejlighed.
  Jeg søger: Villa, Rækkehus til leje i Greve, Solrød Strand, Karlslunde m.fl.
  Jeg søger: Villa, Rækkehus til leje i Greve, Solrød Strand, Karlslunde m.fl. Jeg søger: Villa, Rækkehus til leje i Greve, Solrød Strand, Karlslunde m.fl.
  Ønsker rækkehus i et plan, eller frit liggende hus. Mulighed for parkering og lidt have. Gode WI-fI muligheder. Solskin hver dag.
   Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Ishøj, Vallensbæk Strand, Greve m.fl.
   Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Ishøj, Vallensbæk Strand, Greve m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Ishøj, Vallensbæk Strand, Greve m.fl.
   Jeg søger rækkehus, eller hus, hvor jeg kan have min hund med. Jeg har fuldtids job som social- og sundhedsassistent, og jeg har håndværker hænder 😊 kan både murer og sæt...
    Jeg søger: Andelsbolig til salg i Greve
    Jeg søger: Andelsbolig til salg i Greve Jeg søger: Andelsbolig til salg i Greve
    Bolig med 2 værelser i en størrelsesorden 60 km2
     Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i København K, Vallensbæk, Ishøj m.fl.
     Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i København K, Vallensbæk, Ishøj m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i København K, Vallensbæk, Ishøj m.fl.
     Vi er 1 voksne med fast indtægt, og to børn 😊 Vi søger et dejligt sted at bo og hvor mine børn kan vokse op. Starter som selvstændig tatovør om 6 måneders tid og ellers ...
      Jeg søger: Andelsbolig til salg i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
      Jeg søger: Andelsbolig til salg i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger: Andelsbolig til salg i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
      Ingen yderligere bemærkninger Er interesseret i køb af andelsbolig gerne rækkehus eller ejerbolig - og jo tættere på Roskilde des bedre. Ved lejligheder ønskes altan. ...
       Jeg søger: Fritidshus, Grund til salg i Greve
       Jeg søger: Fritidshus, Grund til salg i Greve Jeg søger: Fritidshus, Grund til salg i Greve
       Havudsigt, beliggenhed øst for Storebælt har interesse - ikke præference for specifik kommune Det vi kigger efter og interesseret i er: 1. Finde en grund i første række f...
        1 2 >