Filtrer søgning
m2
 - 
m2

Bolig søges i Charlottenlund

Du har søgt efter boligsøgere der søger boliger i Charlottenlund .
Filtrer søgerne via filteret til venstre.
Jeg søger: Andelsbolig til salg i Søborg, Charlottenlund, Klampenborg m.fl.
Jeg søger: Andelsbolig til salg i Søborg, Charlottenlund, Klampenborg m.fl. Jeg søger: Andelsbolig til salg i Søborg, Charlottenlund, Klampenborg m.fl.
Jeg er 30 år , jeg er ikke ryger og har ingen kæledyr. Stille og rolig type. Med fast arbejde i gilleleje.
  Jeg søger: Lejlighed, Rækkehus til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
  Jeg søger: Lejlighed, Rækkehus til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Rækkehus til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
  Hej jeg hende Sainabou Saidy. jeg har tre børn to drenge 15 , 12 år og en datter på 11 år jeg på fuldtid arbejde som social og hudhedhjælpe, vi har brug for 4 værelser lejl...
   Jeg søger: Villa til salg i København K, Nordhavnen, Kongens Lyngby m.fl.
   Jeg søger: Villa til salg i København K, Nordhavnen, Kongens Lyngby m.fl. Jeg søger: Villa til salg i København K, Nordhavnen, Kongens Lyngby m.fl.
   om ønsket hurtig overtagelse gerne lille kælder gerne udsigt sø/vand
    Jeg søger: Andelsbolig, Lejlighed til leje i Kongens Lyngby, Gentofte, Virum m.fl.
    Jeg søger: Andelsbolig, Lejlighed til leje i Kongens Lyngby, Gentofte, Virum m.fl. Jeg søger: Andelsbolig, Lejlighed til leje i Kongens Lyngby, Gentofte, Virum m.fl.
    Vi er et kæreste par fra Lyngby der mangler en lejlighed fra den 31/8 og søger en 2 værelses eller større lejlighed til omkring 8000 kr om månden vi har hverken dyr eller b...
     Jeg søger: Andelsbolig til salg i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
     Jeg søger: Andelsbolig til salg i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger: Andelsbolig til salg i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
     Ønsker 2-3 værelser. Ønsker altan. Helst elevator. Kat skal være tilladt. Roligt beliggende. Tæt på offentlig transport og indkøbsmuligheder.