Filtrer søgning
m2
 - 
m2

Bolig søges i Asnæs

Du har søgt efter boligsøgere der søger boliger i Asnæs .
Filtrer søgerne via filteret til venstre.
Jeg søger: Villa, Rækkehus til leje i Holbæk, Regstrup, Mørkøv m.fl.
Jeg søger: Villa, Rækkehus til leje i Holbæk, Regstrup, Mørkøv m.fl. Jeg søger: Villa, Rækkehus til leje i Holbæk, Regstrup, Mørkøv m.fl.
Vi er mig og 2 venner der ønsker at leje et hus . huset skal være på min. 4 værelser og gerne med have , terrasse, garage eller carport. Vi har 2 dyr , en hund på 5 år og e...
  Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Hørve, Fårevejle, Asnæs m.fl.
  Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Hørve, Fårevejle, Asnæs m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Hørve, Fårevejle, Asnæs m.fl.
  Søger lejebolig med tilladelse til at have 2 indekatte. Helst ubegrænset lejeperiode - max 20 km fra Fårevejle, hvor jeg har fast arbejde.
   Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Holbæk m.fl.
   Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Holbæk m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Holbæk m.fl.
   Jeg er en kvinde på 47 år som søger et dejligt hjem til mig og min skønne hund Beethoven. Vi drømmer om et lille sted med lidt have til. Alt har dog interesse. Vi har br...
    Jeg søger: Villa til salg i Holbæk, Snertinge, Gislinge m.fl.
    Jeg søger: Villa til salg i Holbæk, Snertinge, Gislinge m.fl. Jeg søger: Villa til salg i Holbæk, Snertinge, Gislinge m.fl.
    minimum 90 kvm. gerne på landet. eller ved eller i by med luft mellem naboer. må gerne være gammelt skal bare være beboeligt.