Filtrer søgning
m2
 - 
m2

Bolig søges i Kvistgård

Du har søgt efter boligsøgere der søger boliger i Kvistgård .
Filtrer søgerne via filteret til venstre.
Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Hornbæk, Dronningmølle m.fl.
Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Hornbæk, Dronningmølle m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Hornbæk, Dronningmølle m.fl.
Mit ønske om Nordsjælland er fordi hele min familie bor i det område. En lejlighed med altan eller lille have, st. eller 1. sal
  Jeg søger: Villa, Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
  Jeg søger: Villa, Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl. Jeg søger: Villa, Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
  Kun et plans rækkehus, med mindre have og Parkering til. Villa/hus i et plan, med mindre grund og egen indkørsel. Fra årstal 2000 og op Et toilet + toilet og bad ...
   Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
   Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
   Ønsker bolig med egen, eller med udgang til have, og/eller egen altan. Der skal være tilladelse til husdyr, i mit tilfælde kat. Ubegrænset leje søges.
    Jeg søger: Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
    Jeg søger: Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl. Jeg søger: Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
    Boligen skal være over 80 m2. Ejet toilet,bad og køkken. Gerne en lille have. Vi har en lille renlig kat (14 år) der skal være plads til. Boligen må gerne ligge i strækni...
     Jeg søger: Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
     Jeg søger: Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl. Jeg søger: Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
     Ejerlejlighed - rækkehus eller Andelshus med terrasse elllee lille have.....Minimum 3 værelser - hund