Filtrer søgning
m2
 - 
m2

Bolig søges i Humlebæk

Du har søgt efter boligsøgere der søger boliger i Humlebæk .
Filtrer søgerne via filteret til venstre.
Jeg søger: Andelsbolig til salg i Søborg, Charlottenlund, Klampenborg m.fl.
Jeg søger: Andelsbolig til salg i Søborg, Charlottenlund, Klampenborg m.fl. Jeg søger: Andelsbolig til salg i Søborg, Charlottenlund, Klampenborg m.fl.
Jeg er 30 år , jeg er ikke ryger og har ingen kæledyr. Stille og rolig type. Med fast arbejde i gilleleje.
  Jeg søger: Lejlighed, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Snekkersten m.fl.
  Jeg søger: Lejlighed, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Snekkersten m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Snekkersten m.fl.
  Jeg søger en lille lejlighed, gerne privat udlejning med adgang til have ,eller andet udendørs område. Stue,soveværelse,køkken og bad, det må også godt være ældre byggeri d...
   Jeg søger: Villa til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
   Jeg søger: Villa til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl. Jeg søger: Villa til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
   Mindst 4 værelser, carport/garage. Gerne tilladelse til kæledyr.
    Jeg søger: Villa, Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
    Jeg søger: Villa, Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl. Jeg søger: Villa, Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
    Kun et plans rækkehus, med mindre have og Parkering til. Villa/hus i et plan, med mindre grund og egen indkørsel. Fra årstal 2000 og op Et toilet + toilet og bad ...
     Jeg søger: Lejlighed til leje i Klampenborg, Rungsted Kyst, Hørsholm m.fl.
     Jeg søger: Lejlighed til leje i Klampenborg, Rungsted Kyst, Hørsholm m.fl. Jeg søger: Lejlighed til leje i Klampenborg, Rungsted Kyst, Hørsholm m.fl.
     Ønsker mig at bo i centrum ..2/3 velse 60km 7.000kr Helsingør .Snekkestin.Espærgade .Kokkedale ..Klampinbog ..Hellerup..lige meget hvor find nu dejlig Lejlighed..elsker at ...
      Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
      Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
      Ønsker bolig med egen, eller med udgang til have, og/eller egen altan. Der skal være tilladelse til husdyr, i mit tilfælde kat. Ubegrænset leje søges.
       Jeg søger: Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
       Jeg søger: Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl. Jeg søger: Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
       Boligen skal være over 80 m2. Ejet toilet,bad og køkken. Gerne en lille have. Vi har en lille renlig kat (14 år) der skal være plads til. Boligen må gerne ligge i strækni...
        Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Humlebæk, Espergærde, Snekkersten m.fl.
        Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Humlebæk, Espergærde, Snekkersten m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Humlebæk, Espergærde, Snekkersten m.fl.
        Ungt par, begge 24 år gamle. I fast arbejde og styr på økonomien. Vi har en lille sød Jack Russell hun som også skulle kunne bo der.
         Jeg søger: Villa til salg i København K, Nordhavnen, Kongens Lyngby m.fl.
         Jeg søger: Villa til salg i København K, Nordhavnen, Kongens Lyngby m.fl. Jeg søger: Villa til salg i København K, Nordhavnen, Kongens Lyngby m.fl.
         om ønsket hurtig overtagelse gerne lille kælder gerne udsigt sø/vand
          Jeg søger: Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
          Jeg søger: Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl. Jeg søger: Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
          Ejerlejlighed - rækkehus eller Andelshus med terrasse elllee lille have.....Minimum 3 værelser - hund
           Jeg søger: Rækkehus til leje i Kongens Lyngby, Humlebæk, Roskilde
           Jeg søger: Rækkehus til leje i Kongens Lyngby, Humlebæk, Roskilde Jeg søger: Rækkehus til leje i Kongens Lyngby, Humlebæk, Roskilde
           Et-plans rækkehus ønskes. Gerne stue og to værelser. Muligvis blot stue og et værelse, alt efter hvordan huset er indrettet. Bor alene med en lille gravhund på 12 år