Filtrer søgning
m2
 - 
m2

Bolig søges i Helsinge

Du har søgt efter boligsøgere der søger boliger i Helsinge .
Filtrer søgerne via filteret til venstre.
Jeg søger: Andelsbolig til salg i Søborg, Charlottenlund, Klampenborg m.fl.
Jeg søger: Andelsbolig til salg i Søborg, Charlottenlund, Klampenborg m.fl. Jeg søger: Andelsbolig til salg i Søborg, Charlottenlund, Klampenborg m.fl.
Jeg er 30 år , jeg er ikke ryger og har ingen kæledyr. Stille og rolig type. Med fast arbejde i gilleleje.
  Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Hornbæk, Dronningmølle m.fl.
  Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Hornbæk, Dronningmølle m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Hornbæk, Dronningmølle m.fl.
  Mit ønske om Nordsjælland er fordi hele min familie bor i det område. En lejlighed med altan eller lille have, st. eller 1. sal
   Jeg søger: Lejlighed til leje i Kongens Lyngby, Helsingør, Tikøb m.fl.
   Jeg søger: Lejlighed til leje i Kongens Lyngby, Helsingør, Tikøb m.fl. Jeg søger: Lejlighed til leje i Kongens Lyngby, Helsingør, Tikøb m.fl.
   Jeg vil kun have tilbud af lejlighed med indflytning efter den 1. maj 2022 og ikke på under 50 m2. Kun med altan eller have Ikke bytte lejligheder Kun ubegrænset tilbud
    Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsinge, Græsted, Gilleleje
    Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsinge, Græsted, Gilleleje Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsinge, Græsted, Gilleleje
    Jeg står og mangler bolig til mig og min søn på 9 år. Jeg er fraskilt på 5 år og har min søn 6 dage på 2 uger. Jeg har fast arbejde som privatrådgiver i den finansielle...
     Jeg søger: Lejlighed til leje i Dronningmølle, Helsinge, Vejby m.fl.
     Jeg søger: Lejlighed til leje i Dronningmølle, Helsinge, Vejby m.fl. Jeg søger: Lejlighed til leje i Dronningmølle, Helsinge, Vejby m.fl.
     Hus/fritidshus til helårs beboelse evt lejlighed gerne udenfor byer
      Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Humlebæk, Espergærde, Snekkersten m.fl.
      Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Humlebæk, Espergærde, Snekkersten m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Humlebæk, Espergærde, Snekkersten m.fl.
      Ungt par, begge 24 år gamle. I fast arbejde og styr på økonomien. Vi har en lille sød Jack Russell hun som også skulle kunne bo der.
       Jeg søger: Lejlighed til leje i Helsinge, Frederiksværk, Ølsted m.fl.
       Jeg søger: Lejlighed til leje i Helsinge, Frederiksværk, Ølsted m.fl. Jeg søger: Lejlighed til leje i Helsinge, Frederiksværk, Ølsted m.fl.
       Vi søger en bolig til 4 personer, hvoraf een bruger hjul (kørestol) Boligen ønskes i ca. 10-18 mdr. - Mendes vi selv får bygget.
        Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsinge, Gilleleje, Hillerød
        Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsinge, Gilleleje, Hillerød Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsinge, Gilleleje, Hillerød
        Vi drømmer om 2-3 værelser, stor stue med spiseplads, have, og hvis lejemålet er i to plan så gerne med wc i begge plan....og da vi har en labrador på 10 år skal hun selvfø...
         Jeg søger: Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
         Jeg søger: Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl. Jeg søger: Rækkehus til salg i Helsingør, Humlebæk, Espergærde m.fl.
         Ejerlejlighed - rækkehus eller Andelshus med terrasse elllee lille have.....Minimum 3 værelser - hund
          Jeg søger: Lejlighed til leje i Helsingør, Helsinge, Frederiksværk m.fl.
          Jeg søger: Lejlighed til leje i Helsingør, Helsinge, Frederiksværk m.fl. Jeg søger: Lejlighed til leje i Helsingør, Helsinge, Frederiksværk m.fl.
          Jeg er single og ønsker en to eller tre værelses lejlighed. Jeg har ikke husdyr.