Filtrer søgning
m2
 - 
m2

Bolig søges i Helsinge

Du har søgt efter boligsøgere der søger boliger til leje i Helsinge .
Filtrer søgerne via filteret til venstre.
Jeg søger: Villa til leje i Vedbæk, Rungsted Kyst, Hørsholm m.fl.
Jeg søger: Villa til leje i Vedbæk, Rungsted Kyst, Hørsholm m.fl. Jeg søger: Villa til leje i Vedbæk, Rungsted Kyst, Hørsholm m.fl.
Jeg ønsker at leje hus - eller evt anneks tilknyttet større ejendom - i rolige landlige omgivelser. Jeg er en kvinde, der netop er fyldt 60 år, og efter 35 års virke som ...
  Jeg søger: Lejlighed til leje i Kongens Lyngby, Helsingør, Tikøb m.fl.
  Jeg søger: Lejlighed til leje i Kongens Lyngby, Helsingør, Tikøb m.fl. Jeg søger: Lejlighed til leje i Kongens Lyngby, Helsingør, Tikøb m.fl.
  Jeg vil kun have tilbud af lejlighed med indflytning efter den 1. maj 2022 og ikke på under 50 m2. Kun med altan eller have Ikke bytte lejligheder Kun ubegrænset tilbud
   Jeg søger: Villa til leje i Helsinge, Vejby, Græsted m.fl.
   Jeg søger: Villa til leje i Helsinge, Vejby, Græsted m.fl. Jeg søger: Villa til leje i Helsinge, Vejby, Græsted m.fl.
   Inønsker bolig i naturen, har 2 gamle hunde. som er lavtlydende og meget venlige :-))) ønsker skovområdet ved bus og kort adgang til byengen yderligere bemærkninger
    Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Hornbæk, Dronningmølle m.fl.
    Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Hornbæk, Dronningmølle m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Helsingør, Hornbæk, Dronningmølle m.fl.
    Mit ønske om Nordsjælland er fordi hele min familie bor i det område. En lejlighed med altan eller lille have, st. eller 1. sal
     Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Humlebæk, Espergærde, Snekkersten m.fl.
     Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Humlebæk, Espergærde, Snekkersten m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Humlebæk, Espergærde, Snekkersten m.fl.
     Ungt par, begge 24 år gamle. I fast arbejde og styr på økonomien. Vi har en lille sød Jack Russell hun som også skulle kunne bo der.
      Jeg søger: Lejlighed til leje i Helsingør, Helsinge, Frederiksværk m.fl.
      Jeg søger: Lejlighed til leje i Helsingør, Helsinge, Frederiksværk m.fl. Jeg søger: Lejlighed til leje i Helsingør, Helsinge, Frederiksværk m.fl.
      Jeg er single og ønsker en to eller tre værelses lejlighed. Jeg har ikke husdyr.
       Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Frederiksberg C, Frederiksberg, København S m.fl.
       Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Frederiksberg C, Frederiksberg, København S m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Frederiksberg C, Frederiksberg, København S m.fl.
       Hejsa, Er enlig med 2 små pomeranier, søger en 2 værelses lejlighed med overtagelse helst senest d. 01.08.2021