Filtrer søgning
m2
 - 
m2

Bolig søges i København Østerbro

Du har søgt efter boligsøgere der søger boliger i København Østerbro .
Filtrer søgerne via filteret til venstre.
Jeg søger: Lejlighed til leje i Frederiksberg C, Frederiksberg, København Østerbro m.fl.
Jeg søger: Lejlighed til leje i Frederiksberg C, Frederiksberg, København Østerbro m.fl. Jeg søger: Lejlighed til leje i Frederiksberg C, Frederiksberg, København Østerbro m.fl.
Jeg er 50 år og vandt til at passe på både hus og have. Jeg er uddannet antropolog og arbejder på en roman i øjeblikket, og arbejder som underviser på en Steinerskole.
  Jeg søger: Andelsbolig til salg i Frederiksberg C, Frederiksberg, København Østerbro
  Jeg søger: Andelsbolig til salg i Frederiksberg C, Frederiksberg, København Østerbro Jeg søger: Andelsbolig til salg i Frederiksberg C, Frederiksberg, København Østerbro
  Andelbolig helst altan ellers udgang til gårdhave. Stand er underordnet hvis prisen matcher.
   Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl.
   Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl. Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl.
   Vi er et par der ønsker en 2 værelses lejelejlighed. Det eneste krav der er, er et ordenlig toilet, hvor der er plads.
    Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Frederiksberg, København Østerbro, Nordhavnen m.fl.
    Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Frederiksberg, København Østerbro, Nordhavnen m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Villa, Rækkehus til leje i Frederiksberg, København Østerbro, Nordhavnen m.fl.
    Jeg ønsker en 2 værelses eller 3 værelses med kælderrum og altan hvis muligt. Den skal ligge i et roligt område men centralt. Den behøver ikke at være ny, bare alt fungere...
     Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
     Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
     Vi er to kvinder på 25 år, der søger 3 værelses lejelejlighed i København til en maximum husleje på 16500 inkl. forbrug. Lejligheden må gerne have altan og skal være deleve...
      1 2 3 4 5 6 7 >