Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Bolig til salg i Odense

Find din bolig til salg i Odense på listen med ledige boliger til salg i Odense herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til salg i Odense og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Odense. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.
Se også: Lejebolig i Odense

Du har søgt efter boliger til salg i Odense.
Mere info om bolig til salg i Odense...
Du har søgt efter boliger til salg i Odense.
Mere info om bolig til salg i Odense...

Find din bolig til salg i Odense på listen med ledige boliger til salg i Odense herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til salg i Odense og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Odense. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.
Se også: Lejebolig i Odense


Værd at vide når du søger bolig i Odense

Odense er en vidunderlig by. Udover en masse sjove og spændende aktiviteter, har byen også vigtig dansk historie, hvilket er med til at tiltrække en masse turister.

Historiemæssigt er H.C. Andersen naturligvis værd at nævne, da han blev født og opvoksede i byen. I dag er hans gamle barndomshjem samt det hus han senere boede i blevet lavet om til et museum. Begge museer giver et helt særligt indtryk af H.C. Andersens liv, hvor du samtidig kan få indsigt i inspirationen til mange af hans eventyrer.

Odense har også en masse spændende kvarterer. Blandt de mange spændende bydele er bl.a. Den Gamle bydel. Det var i denne bydel H.C. Andersen brugte sine første år. Bydelen er fyldt med hyggelige gamle huse. Der bliver to gange om ugen holdt torvedage.

I bydelen Odense Havn finder du en masse moderne bygninger og en masse aktiviteter såsom beach volley og padelsport.
En anden spændende bydel er Latinerkvarteret, som ligger i hjertet af Odense. I dette kreative og skæve miljø finder du en masse unikke butikker. 

Odense har en masse flotte parker og grønne oaser. Du kan eksempelvis tage ud og besøge Kongens Have, hvor du om sommeren kan deltage i diverse kulturarrangementer.
Munke Mose er også et meget populært sted på en flot sommerdag. Du kan her slå dig ned på Fisketrappen, eller du kan leje en robåd og tage en tur ud på vandet. Det er også muligt at tage på Odense Åfart herfra.

Odense er en by med en masse skønne områder og en ganske populær studie by.

Få overblik over boliger til salg i Odense. Du kan se stort set alle lejligheder, huse og andelsboliger til salg i Odense på denne liste. Klik på knappen "Læs mere" ud for hver bolig for yderligere information. Med en bolig I Odense har du placeret dig en attraktiv by, der byder på masser af historie. Odense består af spændende bydele med hver deres charme, så der er noget for enhver smag uanset om du er udkig efter et familiehus eller du søger studiebolig. 

 

Find bolig til salg i Odense


Leder du efter en bolig til salg i Odense? Så er du kommet til det rette sted! Vi er altid opdateret med de nyeste ejerboliger og andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg i Odense der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til salg i Odense - ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer og rækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Odense , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Odense


Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Odense. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye boliger til salg i Odense som matcher dine søgekriterier.

 


Hvilke typer af boliger findes der i Odense?

I Odense finder du både lejebolig, andelsbolig og ejerbolig. Du kan vælge mellem lejligheder til leje og til salg, værelser til leje eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle lejeboliger i Odense.

Kan jeg søge på lejebolig i Odense ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense kan du filtrere din søgning efter lejebolig ud fra størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Odense?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Odense.

Hvor meget koster en lejebolig i Odense?

Prisen på en lejebolig i Odense afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lejeboliger i Odense.