Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejlighed til salg i København S

Find lejlighed til salg i København S på listen med ledige lejligheder til salg i København S herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder til salg i København S og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til salg i København S. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Lejligheder til salg i København S.
Mere info om lejlighed til salg i København S...
Du har søgt efter Lejligheder til salg i København S.
Mere info om lejlighed til salg i København S...

Find lejlighed til salg i København S på listen med ledige lejligheder til salg i København S herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder til salg i København S og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til salg i København S. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejlighed i København S


Syd for København centrum finder du København S. Denne bydel har i løbet af de seneste år gennemgået en stor udvikling med mange nybyggerier og spændende arkitektoniske perler som spillestedet Royal Arena. Bydelen København S, Amager, er inden for kort tid steget i popularitet og som følge af byens udvikling og vækst, og øen bliver tit spået til at være det nye hippe sted i København.
Som beboer på Amager kan du få mange behov opfyldt; du bor centralt, da du nemt og hurtigt kan komme ind til centrum. Derudover er bydelen rig på natur- og kulturoplevelser både til lands og til vands.

Med store græsarealer og kort afstand til vandet er København S privilegeret med en skøn natur.
Amager Strandpark er populært hos københavnerne, som får muligheden for at nyde Øresunds friske vand både om sommeren og vinteren.
På gode sommerdage er Strandparken et befærdet sted, men der er stadig plads til, at alle kan få frisk luft og sand mellem tæerne.
Udover at være en naturoplevelse bliver der også afholdt forskellige sommerkoncerter.

I København S ligger også vand-ski parken Copenhagen Cable Park - Her kan du både prøve dine egne evner indenfor vandsport af og lade dig underholde af andres tricks. I parken afholdes der desuden store fester, Sankt Hans og klubaftener. 

København S er en bydel, der er kommet for at blive, ikke kun som beboelsesområde, men også som et symbol for moderne københavnsk kultur, natur og industri.

Find ledige lejligheder til salg i København S. Søger du lejlighed til salg i København S, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i København S end lejligheder til salg, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig på Amager er du placeret tæt på Københavns centrum og du kan få glæde af en masse naturskønne områder heriblandt Amager Strand, Amager Fælled samt Havnebadet på Islands Brygge. 


Find lejlighed til salg i København S på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til salg i København S, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i København S, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til salg i København S . Du kan se de aktuelle lejligheder til salg i København S herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i København S end lejlighed til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til salg i København S

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til salg i København S. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til salg i København S der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i København S?

I København S finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i København S ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for København S kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i København S ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i København S.

Hvor meget koster en bolig i København S ?

Prisen på en bolig i København S afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i København S.