Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Søborg

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Søborg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Søborg
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Søborg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Søborg
Sortér efter

Værd at vide når du søger andelsbolig i Søborg

Søborg er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Søborgs historie er ikke mere end få århundreder gammel og byen opstod først omkring Søborghus Kro, der havde til formål at betjene de rejsende på Frederiksborgvej, der gik op til Frederiksborg Slot. Det var først i starten af 1900-tallet, at de første gårde blev udstykket til villabebyggelse, hvorefter flere villaer blev bygget i området. Da Søborg Torv blev forbundet med København via jernbanen i 1924 begyndte udviklingen i byen for alvor at tage fart.

På grund af sin beliggenhed tæt på København er Søborg blevet et attraktivt kvarter især for børnefamilier, hvor forældrene har arbejde i byen. Søborg ligger kun 8 kilometer fra Rådhuspladsen, men har stadig grønne områder, hvilket giver en kombination af at være tæt på byen uden fornemmelsen af at bo i storbyen mange børnefamilier finder attraktiv. Samtidig er der på Søborg Hovedgade et stort udvalg af butikker, der kan møde de flestes dagligdagsbehov.

Da der ingen klare bygrænser er i Søborg Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Søborg ligger nord for København blot 8 km fra Rådhuspladsen, og afgrænses af Utterslev Mose, Vangede, Emdrup.

 

Find andelsbolig til salg i Søborg på Boligdeal.dk

Søger du andelsbolig til salg i Søborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andelsboliger til salg i Søborg . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Søborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Søborg end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Søborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Søborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Søborg der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af boliger findes der i Søborg?

I Søborg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Søborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Storkøbenhavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Søborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Søborg.

Hvor meget koster en bolig i Søborg ?

Prisen på en bolig i Søborg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Søborg.