Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

5-værelses andelsboliger til salg i Hvidovre

Du har søgt efter 5-værelses Andelsboliger til salg i Hvidovre. Mere info om 5-værelses andelsboliger til salg i Hvidovre
Du har søgt efter 5-værelses Andelsboliger til salg i Hvidovre. Mere info om 5-værelses andelsboliger til salg i Hvidovre
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Hvidovre. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger 5-værelses andelsbolig i Hvidovre


Hvidovre er en forstad til København med knap 50.000 indbyggere. Hvidovre er i realiteten sammenfaldende med Hvidovre Kommune. Hvidovres historie går langt tilbage, hvor den tidligere gik under navnet Ydre Ovre, da den lå længere nede af Harrestrup Å end Rødovre, der derfor gik under navnet Øvre Ovre. I dag er Hvidovre præget af villakvarter, samt et rigt foreningsliv med især mange sportsklubber. Tidligere spillede HIF i den bedste danske række, blandt andet da Peter Schmeichel spillede for klubben. I dag er det dog mere ishockey, der er fokus på i byen, men byen har også nævneværdige hold i både volleyball samt sejlsport.

Hvidovre havde i 2010 49.724 indbyggere. Hvidovre ligger vest for København, og afgrænses af Valby, Rødovre, Brøndby samt Kalveboderne.


Find 5-værelses andelsbolig til salg i Hvidovre på Boligdeal.dk

Søger du 5V andelsbolig til salg i Hvidovre, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Hvidovre, og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige 5-værelses andelsboliger til salg i Hvidovre . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Hvidovre herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Hvidovre end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 5V andelsboliger til salg i Hvidovre

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger til salg i Hvidovre. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye andelsboliger til salg i Hvidovre der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Hvidovre?

I Hvidovre finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Hvidovre ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hvidovre kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Hvidovre ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Hvidovre.

Hvor meget koster en bolig i Hvidovre ?

Prisen på en bolig i Hvidovre afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Hvidovre.