Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Herlev

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Herlev. Mere info om andelsboliger til salg i Herlev
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Herlev. Mere info om andelsboliger til salg i Herlev

Værd at vide når du søger andelsbolig i Herlev


Herlev er en forstad til Storkøbenhavn med mere 25.000 indbyggere. Det er samtidig hovedbyen i Herlev Kommune, der var uberørt under Kommunalreformen i 2007. Herlev var i starten af det 20. århundrede en udpræget landkommune, på trods af at Herlev fik en station på Frederikssundbanen i 1879, noget der for mange andre byer i Storkøbenhavn satte gang i byudviklingen. Stationen lå dog for langt fra Herlev landsby til at udviklingen for alvor tog fart og først efter 2. verdenskrig begyndte Herlevs eksplosive udbygning da store dele af landejendomme blev opkøbt af og senere udstykket til bebyggelse.

I dag er Herlev præget af trafikstrukturen i og omkring byen, og flere hovedveje samt motorveje løber umiddelbart uden for byen. Dette har medført et stort industrikvarter uden for Herlev, der strækker sig helt ind i Ballerup kommune. Herlev er præget af etagebyggeri omkring landsbykernen, mens der nord for stationen ligger en lang række parcel- og villahuse.

Herlev havde i 2011 26.506 indbyggere. Herlev Kommune har et samlet areal på 12,04 km2. Herlev ligger imellem Ballerup og Brønshøj, mens byen grænser op mod Søborg og Bagsværd mod Nord. Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej er de største veje i byen.


Find andelsbolig til salg i Herlev på Boligdeal.dk

Søger du andelsbolig til salg i Herlev, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Herlev, og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andelsboliger til salg i Herlev . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Herlev herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Herlev end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Herlev

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger til salg i Herlev. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye andelsboliger til salg i Herlev der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Herlev?

I Herlev finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Herlev ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Herlev kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Herlev ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Herlev.

Hvor meget koster en bolig i Herlev ?

Prisen på en bolig i Herlev afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Herlev.