Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Albertslund

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Albertslund. Mere info om andelsboliger til salg i Albertslund
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Albertslund. Mere info om andelsboliger til salg i Albertslund
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Albertslund. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger andelsbolig i Albertslund


Albertslund er en af de større forstæder til København med sine lidt mere end 27.000 indbyggere. Det er desuden hovedbyen i Albertslund Kommune. Albertslund Kommune er anerkendt som en grøn kommune, især på grund af Vestskoven og Vejleådalen, hvor mere end 60% er udlagt til naturområder. Albertslund har desuden benyttet regnvandsafledning til at lave rekreative elementer som søer og kanaler midt i byen.

Albertslund blev hovedsageligt bebygget i 1960’erne og er derfor kendt som den moderne planlagte by. Det vil sige at byen er præget tæt, lavt elementbyggeri som rækkehuse, gårdhavehuse og etagehuse. Kommunen er kendt for skoler- og daginstitutioner af høj standard. Her serveres mad til børnene der er 95% økologisk. Byen er den føste i Dan mark der blev 100% miljøcertificeret.

Det var netop i 60’erne, at Albertslund voksede fra byens tidligere knap 3.000 indbyggere til de nuværende knap 30.000 indbyggere på blot 8 år. Siden 2012 har Albertslund gennemgået et omfattende renoveringsprojekt,som forventes færdigt i 2020. Målet er, at gøre Albertslund endnu mere attraktivt for familier der ønsker at bo grønt og tæt på hovedstaden. Omtrent 6000 af de ikoniske gårdhuse renoveres, og sker i samarbejde med Tegnestuen Vandkunsten og Wissenbjerg Rådgivende Ingeniører.

Albertslund havde i 2010 et indbyggertal på 27.457. Albertslund Kommune har et samlet areal på 23,04 km2. Albertslund ligger imellem Glostrup og Tåstrup, og har gode trafikale forbindelser til København især via Roskildevej, der løber hele vejen ind til Vesterbro, hvor den bliver til Vesterbrogade.


Find andelsbolig til salg i Albertslund på Boligdeal.dk

Søger du andelsbolig til salg i Albertslund, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Albertslund, og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andelsboliger til salg i Albertslund . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Albertslund herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Albertslund end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Albertslund

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger til salg i Albertslund. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye andelsboliger til salg i Albertslund der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Albertslund?

I Albertslund finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Albertslund ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Albertslund kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Albertslund ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Albertslund.

Hvor meget koster en bolig i Albertslund ?

Prisen på en bolig i Albertslund afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Albertslund.