Rapportér

Andelsbolig til salg, Kalundborg, Skibbrogade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1447427
  • Andelsbolig
  • 93 m2
  • 3
  • 85.000 kroner
  • 6.510 kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

93 m2 andelsbolig til salg i 4400 Kalundborg

Er du ude efter en flot og ny istandsat andelslejlighed på 2 sal med højt til loftet og flotte trægulve og fyldningsdøre? Så har du muligheden her. Lejligheden ligger tæt på Havn og Kalundborg Station og er derfor meget centralt beliggende og ideel som enten studie eller dele lejlighed.

Den er istandsat af nuværende ejer, således den fremstår rigtig flot nymalet med flotte gulve og et lækkert badeværelse og køkken. Ejendommen er ligeledes inden for de senere år renoveret, således her er nyere vinduer, facader etc.

Den indeholder: Entre/gang, flot køkken med udsigt til gård, udhus samt Kalundborg varetegn i form af den 5 tårnede kirke samt med køkken trappe direkte til aflåst gård/gårdhave, værelse, soveværelse, lækkert badeværelse med brus og vaskemaskine, 2 stuer én suite hvorfra der er udsigt over byens tage.
Der er tilhørende udhus til lejligheden i ejendommens gård.

Ejendommen ligger placeret et stenkast fra havnen og byens havnepark, som blev åbnet i 2018. Er er et havnebad, ligesom her er masser af aktiviteter igennem året i form af storskærm med sport, film, koncerter og meget meget mere. Her er boder, legeplads, volleyball og meget andet. Der åbner om kort tid en cafe og man kan nyde aftener med grill eller medbragt mad i området.

Her er også få min gang til centrum af byen med gågade og indkøb, ligesom både offentlig transport, station, skoler, gymnasium, sports og svømmehal er inden for kort gå afstand.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Henrik Andersen varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på tlf: 7192 0502. Alle spørgsmål og

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Kalundborg