Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Holbæk

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Holbæk.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Holbæk
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Holbæk.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Holbæk
Sortér efter

Værd at vide når du søger andelsbolig i Holbæk

Holbæk er en fjordby der ligger ca. 60 km. Vest for København. Holbæk er den største by i Nordvestsjællan, og det er en hyggelig by, med mange seværdigheder, kulturelle initiativer og en voksende erhvervsliv. Der er mange museer i byen, men det er også en by der har mange tilbud når det kommer til uddannelse og derved attraktivt for børnefamilier. I selve midtbyen findes der både hyggelige cafeer og specialbutikker.

Der bor ca. 27.000 indbyggere i Holbæk. Der er nemt adgang fra Holbæk til diverse danske motorveje, og både Kalundborgvej, Munkholmvej og Roskildevej fører til byen. Desuden ligger byen helt ud til vandet ved Holbæk Fjord.

 

Find andelsbolig til salg i Holbæk på Boligdeal.dk

Søger du andelsbolig til salg i Holbæk, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andelsboliger til salg i Holbæk . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Holbæk herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Holbæk end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Holbæk

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Holbæk. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Holbæk der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af boliger findes der i Holbæk?

I Holbæk finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Holbæk ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Holbæk ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Holbæk.

Hvor meget koster en bolig i Holbæk ?

Prisen på en bolig i Holbæk afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Holbæk.