Rapportér

Andelsbolig til salg, Høng, Hassellunden

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1394125
  • Andelsbolig
  • 105 m2
  • 3
  • 275.000 kroner
  • 7.171 kroner
  • B
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

105 m2 andelsbolig til salg i 4270 Høng

Super flot og lækker andelsbolig opført i 2007 i området Hassellunden. Boligen er bygget som et 1 plans dobbelt hus med integreret carport med depot/redskabsrum i enden af carporten. Dette betyder, at du kan gå direkte fra bilen og ind i boligens bryggers. Alle boligerne i foreningen er opført i gode kvalitets materialer og fremstår i mursten med energi ruder og beton tegltag.

Boligen indeholder: Lys og flot rummelig entre med klinkegulv, bryggers med klinkegulve og vaskemaskine/tørretumbler samt direkte indgang fra carport, flot stor spise/opholdsstue i åben forbindelse med køkken som har pænt trægulv og udgang fra både køkken og stue til overdækket flise terrasse, dejligt lyst køkken/alrum hvor de store vindues partier på begge sider af ejendommen giver et fantastisk lys på alle tider af døgnet, flot lyst badeværelse med flise gulv og bruseniche, toilet og vask, soveværelse med trægulv og skabe, værelse med trægulv og skabe.

Den meget velholdt grund er anlagt med flise indkørsel/carport samt flise terrasse for og bag huset. Derudover en pæn randbeplantning og græs, således den er nem at holde. Bag ejendommen er lavet en tørreplads. Såfremt køber ønsker et ekstra værelse, kan dette ændres i indretningen.

Boligen opvarmes i alle rum med gulvvarme fra fjernvarme, som er rigtig billig i Høng området. Fra boligen er du tæt på indkøb, skoler, børne institutioner, sportshal, offentlig transport etc. men alligevel ligger du i et fredeligt område ud til åbne marker. I bolig afgiften er indeholdt omkostninger til ejendomsskatter, ejendomsværdiskat, husforsikring og renovation. Køber skal derfor kun beregne udgifter til el, vand, varme og antenne/internet.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger sammen med ejendomsmægler varetager fremvisning og ejendomsmægler Henrik Andersen varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning og alle øvrige

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Høng