Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Hjørring

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Hjørring.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Hjørring
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Hjørring.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Hjørring
Sortér efter

Værd at vide når du søger andelsbolig i Hjørring

Hjørring er hovedbyen i Hjørring Kommune og er med sine mere end 24.000 indbyggere den største i Vendsyssel. Hjørring formodes at være opstået som handelsplads i oldtiden, og byen fik købstadsrettigheder i 1243. Hjørring var dog præget af fattigdom efter reformationen og byen var ligeledes udsat for en række alvorlige brande. Hjørring blev dog amtssæde fra 1794 og har sidenhen udviklet sig til at være landsdelens handelscentrum. Hjørring er en meget velbevaret by og bykernen har således samme struktur i dag som i Middelalderen. Da Hjørring er en gammel amtsby er der gode muligheder for uddannelse i byen.

Hjørring havde i 2011 24.762 indbyggere, mens Hjørring Kommune har et sammenlagt indbyggertal på 67.102 indbyggere og dækker over et areal på 929,58 km2. Hjørring ligger centralt i Vendsyssel, og de største gader er Bispensgade, Skagensvej, Hirtshalsvej og Frederikshavnsvej.

 

Find andelsbolig til salg i Hjørring på Boligdeal.dk

Søger du andelsbolig til salg i Hjørring, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andelsboliger til salg i Hjørring . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Hjørring herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Hjørring end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Hjørring

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Hjørring. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Hjørring der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af boliger findes der i Hjørring?

I Hjørring finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Hjørring ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Region Nordjylland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Hjørring ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Hjørring.

Hvor meget koster en bolig i Hjørring ?

Prisen på en bolig i Hjørring afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Hjørring.