Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Odense M

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Odense M.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Odense M.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante udlejere i Odense M. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger andelsbolig i Odense M

Odense M er et område i forbindelse med centrum. Som navnet antyder og som kan skabe forvirring, står Odense M for Odense Midt. Det ligger lidt sydvest fra centrumdelen, syd for åen, men med meget nem og tæt adgang til centrum. Da området ligger syd for centrum, er det desuden i tættere afstand til den Fynske motorvej og dermed med forbindelse til resten af landet.

Området er bygget op omkring Munkerisvej. Området ligger mellem Odense Zoo og Syddansk Universitet.

 

Find andelsbolig til salg i Odense M på Boligdeal.dk

Søger du andelsbolig til salg i Odense M, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andelsboliger til salg i Odense M . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Odense M herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Odense M end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Odense M

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Odense M. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Odense M der matcher dine søgekriterier.