Rapportér

Andelsbolig til salg, København Vesterbro, Skydebanegade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1514057
  • Andelsbolig
  • 52 m2
  • 2
  • 1.685.122 kroner
  • 3.432 kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

52 m2 andelsbolig til salg i 1709 København V

Området Skydebanegade på Vesterbro med brostensbelagt gade, bænke og træer og et mylder af liv og butikker, her finder du A/B Skydebanen, som er en af de ældste andelsboligforeninger og særdeles veldrevet med et helt unikt miljø og meget aktive beboere. Området har et væld af små caféer, specialbutikker og her er gode off. transport muligheder samt Metro på Enghave Plads.
Nu kan du erhverve en af de attraktive stuelejligheder, som har kig ud til den meget smukke, grønne gårdhave og du kan jo overveje, at få lavet en dør direkte ud til gårdhaven. Lejligheden har fuld udnyttelse af sine kvm og et dejligt gennemgående lysindfald gør at lejligheden aldrig føles mørk og lukket inde. Her finder du en fin lille entre med plads til sko og overtøj, reelt og hyggeligt køkken med udmærket skabsplads, to meget smukke værelser med dannebrosvinduer. Det ene værelse er lidt større og rummer fint såvel opholds- som spisestuemøbler og i soveværelset har sælger opsat et stort, flot klædeskab som kan rumme det meste. Fint og klassisk københavner badeværelse i ok størrelse med hvide fliser og brus.
Foreningens gårdhave et et kapitel for sig med masser af blomstrende buske og træer og små hyggekroge med havemøbler, grill, udekøkken mm En fuldstændig fantastisk oase. Her bor du midt i en storby og her er en ro og charme, som var du på landet.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Anne-Marie Eybye varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte. Alle spørgsmål og

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København V