Rapportér

Andelsbolig til salg, København Nørrebro, Ahornsgade (kun bytte)

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1561196
  • Andelsbolig
  • 48 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 2.756 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

48 m2 andelsbolig til salg i 2200 København N

København N , Andelslejlighed byttes, 2200, 2 vær., 48 kvm., boligydelse kr. 2756, andelsvurdering kr. 781875, Ahornsgade 6 3

HAVES: Vi har en dejlig to værelses lejlighed med en STOR NY ALTAN (01.06.20) på Nørrebro.
Lejligheden er centralt beliggende på Indre Nørrebro i en stille gade, men samtidig med gåafstand til alt lige fra supermarkeder til daginstitution. Sankt Hans Torv ligger lige om hjørnet, og området bugner generelt af take-away, spisesteder og shopping. Arealerne ved Søerne, Assistens Kirkegård og Fælledparken sætter tempoet ned med rekreative gåture og solrige stunder med vennerne.
Vi bliver desværre nød til at flytte fra vores skønne lejlighed, da vi er blevet et medlem mere i vores lille familie, hvorfor vi gerne vil bytte til noget større. Vores lejlighed er veludnytte og ligger på 3. sal i en lille velfungerende andelsforening med super god økonomi og meget søde naboer. Fra hoveddøren træder du ind i en rummelig entre som leder til køkken, toilet og to dejlige lyse værelser. Der er charmerende gamle lyse blanke gulve i lejligheden hele lejligheden. Gården er grøn, helt lukket og meget børnevenlig. Super hurtigt internet. Der er fælles vaskekælder samt eget luftrum til lejligheden.Andelsværdi var før altan opsættelsen 693.375 + 91500 i forbedringer. Boligudgiften m.v udgør følgende:
boligafgift pr. måned : 2756,83
Pligtarbejde pr måned : 100,00
A conto vand pr måned : 95,00
A conto antenne pr måned : 23,00
A conto varme pr måned 550,00I alt pr måned 3524,83

Ønskes i bytte

I andelsforeningen har vi valgt at udføres altanprojektet som et fælles køb, hvor foreningen optager lånet og altaner bliver dermed en del af den fælles ejendom. De enkelte andelshavere, der har fået etableret en altan, vil herefter få et månedligt tillæg i forbindelse med deres opkrævning af boligafgift, som svarer til finansieringsudgiften på lånet til deres altanløsning. Da alle alterne endnu ikke er opsat kender jeg derfor ikke det endelig tillæg for altanen.

ØNSKES: En større andels- eller lejelejlighed i København. Minimum 3 værelse


NB! Denne lejlighed er kun til bytte.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København N