Rapportér

Andelsbolig til salg, København K, Sankt Pauls Plads (kun bytte)

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1551307
  • Andelsbolig
  • 68 m2
  • 3
  • Ikke angivet
  • 3.676 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

68 m2 andelsbolig til salg i 1314 København K

København k, Andelslejlighed byttes, 1314, 3 vær., 68 kvm., boligydelse kr. 3676, andelsvurdering kr. 1150738, Sankt Pauls Plads 7 St.

HAVES:
Midt i hjertet af København ligger en lille oase. 5 min. gang fra Kongens have og 15 min. gang fra Kongens Nytorv. Selve lejligheden består af en lille gang, et pænt størrelse badeværelse, et stort lyst køkken, stue med plads til både spisestue og sofaarrangement samt to mindre soveværelser med vinduer ud til haven.
Der kan nemt laves adgang mellem stuen og køkkenet, så der bliver skabt et køkken-allerum.Andelsforeningen består af 16 andele og er stiftet i 2012. Der er et godt samarbejde i foreningen - både om det praktiske, økonomiske og det sociale.
Ejendommen har (før 2012) været ejet af min familie helt tilbage fra min oldefar og oldemors tid. Jeg står derfor 100% inde for både solide mure og herlighedsværdi!:)Sammen med 5 andre foreninger danner bygningen ramme om den mest fantastiske grønne perle. Her er alt fra græsområder, rosenbuske, et ældgammelt æbletræ, en lille legeplads, vinstokke, fællesgrill og meget meget mere.Sammen med boligydelsen betales 1.446kr. pr. md. i moderniserinstillæg samt 40kr. til fælles internet.
De månedlige boligomkostninger kommer herved til at ligge på 5.162kr. pr. md.Vi har absolut ikke travlt og bytter dermed først, når vi har fundet det helt rigtige sted for os!
Derfor vil henvendelser som ikke lever op til nedenstående krav ikke blive taget i betragtning.

Ønskes i bytte

ØNSKES:
Andelslejlighed med minimum 3 soveværelser (rigtigt gerne 4!), minimum 100 kvm. Maksimum pris på andel: 3.500.000kr. maksimum boligomkostninger: 6.000kr. pr. md.
Lejligheden skal helst ligge i København K, men Vesterbro, Christianshavn, Frederiksberg og Østerbro har også interesse.
Brændeovn (eller skorsten som kan klargøres til det), badekar (eller plads til at montere ét) samt køkken-allerum er kæmpe plusser i vores bog!
Vi har ikke noget specifikt ønske om max. eller min. etage, men lejligheden må ikke være mørk.


NB! Denne lejlighed er kun til bytte.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København K