Rapportér

Andelsbolig til salg, Hasselager, Porsevænget

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1565492
  • Andelsbolig
  • 82 m2
  • 3
  • 799.000 kroner
  • 4.225 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Velindrettet 3 værelses Andelsrækkehus nær Aarhus

I Tranbjerg findes dette hyggelige andelsrækkehus på 82 m2 placeret som endehus.
Boligen er opført i 2004 og har veludnyttede kvadratmeter med en god indretning og dejlige lyse rum, samt velholdt forhave og baghave med hyggelige terrasser og græsarealer.

Andelsforeningen har en sund økonomi og et godt fællesskab for alle aldre, og har en idyllisk og ugeneret beliggenhed på et lukket vænge omkredset af marker og natur med gode stisystemer og muligheder for gåture i skov og grønne områder. Lige udenfor andelen er der et dejligt åbent græsareal med legeplads og fodboldbane til fordel for eventuelt børn og børnebørn.

Andelsboligen er en overkommelig bolig i en hyggelig aktiv forening med 25 boliger med eget fælleshus. I gå-afstand findes indkøbsmuligheder i blandt andet Center Syd, samt offentlig transport hvert 10. minut med forbindelser til Aarhus centrum. Tranbjerg tilbyder desuden gode muligheder for skole, daginstitutioner og foreninger.

Boligen er holdt i et lyst indbydende interiør klar til indflytning. Fra indgang af havelågen møder du en dejlig forhave og en stor terrasse med plads til både pavillon, loungemøbler, havebord og grill.
Fra boligens rummelige entré får du adgang til et bryggers med vaskefaciliteter, et nydeligt og lyst badeværelse, samt en stue og køkken alrum.

Et stort vinduesparti med udgang til terrassen lyser stuen op, som er i åben forbindelse med et fint lyst køkken renoveret i 2016 med god skabsplads, egetræsbordplader, indbygget kogeplade og ovn i en god højde.
Køkkendøren leder ud til en ugeneret terrasse og et græsareal i baghaven, med smuk udsigt ud over marker, og en separat havelåge. I boligen er der ligeledes 2 gode værelser med indbyggede skabe i forbindelse til stuen.

Til andelen er der gode opbevaringsmuligheder i et stort loftrum, som tilgåes via en lem i entréen, samt et privat skur på 5 m2 med strøm installeret, og plads til fx cykel og haveredskaber. Der er ligeledes i andelsforeningen adgang til fælles redskabsskur med redskaber til vedligeholdelse af have, samt mulighed for at låne fælleshuset, som også blive brugt til fællesarrangementer, grillaftner og hygge i foreningen.

Prisen er inklusiv forbedringer, men eksklusiv løsøre, som har en værdi af 9.350 kr. (Vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og køleskab).

https://www.selvsalg.dk/bolig/49879
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Hasselager