Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Århus V

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Århus V.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Århus V
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Århus V.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Århus V
Sortér efter

Værd at vide når du søger andelsbolig i Århus V

Århus vest er et stort område der ombefatter Hasle, Herredvang, Fuglebakken, Frydenlund og Møllevangen. Det er et meget belastet område, der er kendt for at have en højere rate af kriminalitet end andre bydele i Århus, men har de senere år været i stand til at vende denne trend og derfor blevet mere attraktivt at bosætte sig i. Det er desuden i udkanten af Århus V at Handelshøjskolen ligger.

Århus V grænser op til Åbyhøj og Christiansbjerg, og ligger hævet over Indre By. Hasle Ringvej går direkte gennem området og andre store veje i området er Viborgvej og Paludan Müllers-Vej.

 

Find andelsbolig til salg i Århus V på Boligdeal.dk

Søger du andelsbolig til salg i Århus V, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andelsboliger til salg i Århus V . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Århus V herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Århus V end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Århus V

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Århus V. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Århus V der matcher dine søgekriterier.