Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Århus C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 2139324
  • Andelsbolig
  • 49 m2
  • 2
  • 820.345 kroner
  • 1.546 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Det koster 29 kr. for de første 2 dage og herefter 298 kr. per 28 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig med lav boligydelse på Langenæs

Dejlig toværelses andelslejlighed på skønne og grønne Langenæs. Lejligheden består af en stue med et lille køkken med opvaskemaskine, et soveværelse, en entré og et badeværelse. Kvadratmeterne er rigtig godt udnyttede, især fordi køkkenet næsten ingen plads tager i lejligheden, hvilket giver mere plads i stue/opholdsrum. Fra de tre vinduer i lejligheden er der udsigt til grønne arealer, hvor foreningen har tre borde-/bænkesæt, som det er muligt at benytte sig af. I kælderen er der et tremmerum til hver andel, flere rum til parkering af cykler, vaskerum med to store industrivaskemaskiner og en industritørretumbler, et tørrerum og et festlokale til fri afbenyttelse. Køleskab, komfur og opvaskemaskine medfølger.

Fra lejligheden er der ca. 1,5 km. ind til Banegården, 300 meter til Fakta og Meny, og der går mange busforbindelser ved Harald Jensens Plads, som ligger 600 meter væk. Der er mulighed for at købe en beboerparkering af Aarhus Kommune for 500 kr. pr. år. Så har man mulighed for at holde på alle de kommunale pladser rundt omkring på Langenæs - også lige uden for døren.

De 300 kr. i anvendelsesudgifter er for aconto varme, som betales til foreningen sammen med den månedlige ydelse. Vand er inklusiv i den månedlige ydelse, så det er kun el, man skal betale separat. Jeg har haft et elforbrug på ca. 200-250 kr. om måneden.

Foreningen består af 30 andele og har en rigtig sund økonomi med 91% friværdi. Dokumenter på foreningen og lejligheden kan sendes, hvis det ønskes.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Det koster 29 kr. for de første 2 dage og herefter 298 kr. per 28 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Læs mere...
Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.