Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Nørresundby

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Nørresundby. Mere info om andelsboliger til salg i Nørresundby
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Nørresundby. Mere info om andelsboliger til salg i Nørresundby

Værd at vide når du søger andelsbolig i Nørresundby


Nørresundby er en bydel i det nordlige Aalborg på den anden side af Limfjorden. Mange regner Nørresundby som en selvstændig by, men siden 1981 har det officielt været en del af Aalborg. Nørresundby består udover selve Nørresundby også af Lindholm, Nørre Uttrup og Bouet. Nørresundby var i lang tid kun en mindre landsby, da man skulle krydse Limfjorden med færge for at komme til Aalborg, men da først Pontonbroen og senere Limfjordsbroen kom til i begyndte byens udvikling for alvor at tage fart.

Senere kom også Limfjordstunnellen til, der er en motorvejstunnel der krydser Limfjorden. Aalborg Lufthavn ligger ligeledes tæt ved Nørresundby og alt dette har medvirket til at Nørresundby nu er en attraktiv del af Aalborg. Der er mange detailbutikker, mange sportsmuligheder og i senere tid er der også kommet mange flotte beboelsesområder til langs havnen.

Nørresundby havde i 2011 21.376 indbyggere. Officielt er det en del af Aalborgs indbyggertal, men det regnes også individuelt for at se, hvor mange af Aalborgs indbyggere der bor nord for Limfjorden. Nørresundby Centrum, hvor der bor 6.582 indbyggere, har et areal på 3 km2. De største gader er Østergade, Vestergade og Skansevej.


Find andelsbolig til salg i Nørresundby på Boligdeal.dk

Søger du andelsbolig til salg i Nørresundby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Nørresundby, og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andelsboliger til salg i Nørresundby . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Nørresundby herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Nørresundby end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Nørresundby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger til salg i Nørresundby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye andelsboliger til salg i Nørresundby der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Nørresundby?

I Nørresundby finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Nørresundby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nørresundby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Nørresundby ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Nørresundby.

Hvor meget koster en bolig i Nørresundby ?

Prisen på en bolig i Nørresundby afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Nørresundby.