Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

1-værelses andelsboliger til salg i Brønshøj

Du har søgt efter 1-værelses Andelsboliger til salg i Brønshøj. Herunder finder du alle de aktuelle 1-værelses andelsboliger til salg i Brønshøj lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om 1-værelses andelsboliger til salg i Brønshøj
Du har søgt efter 1-værelses Andelsboliger til salg i Brønshøj. Herunder finder du alle de aktuelle 1-værelses andelsboliger til salg i Brønshøj lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om 1-værelses andelsboliger til salg i Brønshøj
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Brønshøj. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger 1-værelses andelsbolig i Brønshøj


Bydelen Brønshøj-Husum består sammenlagt af Brønshøj, Husum og Tingbjerg. Disse tre områder bliver hyppigt betegnet som en sammenhængende enhed og bliver derfor tit kaldt Brønshøj-Husum.

I den centrale del af Brønshøj finder du Brønshøj torv, som emmer af liv og et travlt forretningsmiljø. Her kan du finde mange butikker og hyggelige caféer, hvor man kan få sig en sludder for en sladder. Det er dermed ikke nødvendigt at tage ind til centrum af København, da der er rig mulighed for at promenere op ad gaden og få sig en bid mad.

I bydelen ligger der bl.a. også Husumparken, som er en flot grøn oase, der flittigt benyttes af børn og voksne. Af andre rekreative områder i bydelen ligger Utterslev mose og Degnemosen. Om vinteren, når sneen falder, bliver områderne forvandlet til snelandskaber med gode kælkebakker.

I Brønshøj ligger et af Københavns ældste murværker, nemlig Brønshøj Kirke, som blev bygget i 1180’erne. Brønshøj er en gammel og historisk bydel, der har gennemgået en stor udvikling som følge af byens stigende indbyggerantal og vækst. Brønshøj ligger ikke langt fra indre by, men rummer flere parcelhuskvarterer, som giver dig privatliv og ro. Byen egner sig til både unge, ældre og familier.


Find 1-værelses andelsbolig til salg i Brønshøj på Boligdeal.dk

Søger du 1V andelsbolig til salg i Brønshøj, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Brønshøj, og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige 1-værelses andelsboliger til salg i Brønshøj . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Brønshøj herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Brønshøj end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 1V andelsboliger til salg i Brønshøj

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger til salg i Brønshøj. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye andelsboliger til salg i Brønshøj der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Brønshøj?

I Brønshøj finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Brønshøj ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brønshøj kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Brønshøj ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Brønshøj.

Hvor meget koster en bolig i Brønshøj ?

Prisen på en bolig i Brønshøj afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Brønshøj.