Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Charlottenlund

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

  • 2438997
  • Andelsbolig
  • 93 m2
  • 3
  • 2.200.000 DKK
  • 5.600 DKK
  • Rapportér fejl

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

Stor lys 3-værelses andelslejlighed

Stor lys veldisponeret 3-værelses andelslejlighed på 93 kvadratmeter med to altaner (øst og vest). Det er en høj ugeneret stuelejlighed med et stort soveværelse med udgang til østvendt altan og to store stuer ensuite med glasdøre og udgang til vestvendt altan. Stort badeværelse med vindue, muret bruseniche samt plads til vaskesøjle. Køkken med plads til cafebord og to stole. Til lejligheden er der tilknyttet to store kælderrum.

Der er skønne grønne udendørs faciliteter med legeplads og grillområde med gasgrill. Der forefindes telt til overdækning ved sociale arrangementer alt til fri afbenyttelse. Der er et stort fællesrum med tilknyttet køkken og stort TV med alle kanaler. Dette rum kan anvendes kvit og frit. Der er desuden fælles vaskeri, som er gratis at anvende. Ligeledes bordtennis og billardrum til fri afbenyttelse.

Lejligheden ligger ca. 15 mins gang fra strand og Skovshoved Havn. Der er 10 mins gang til Dyrehaven og der er fine indkøbsmuligheder i nærområdet. Ordrup Station ligger 3 mins gang væk, hvor det tager 14 min ind til centrum af København.

Andelsforeningen er særdeles velfungerende med sund økonomi og dermed et godt navn i bankerne. Der er mulighed for internt bytte såfremt man ønsker en større/ mindre lejlighed på et senere tidspunkt.

Månedlig ydelse 5.600 kr inkluderet 850 kr i varme.


Sælger (Lene Kruse) kan kontaktes tlf: [xxxxx].