Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsbolig til salg i Odense

Find andelsbolig til salg i Odense på listen med ledige andelsboliger til salg i Odense herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg i Odense og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger til salg i Odense. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.
Se også: Andelsbolig til leje i Odense

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Odense.
Mere info om andelsbolig til salg i Odense...
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Odense.
Mere info om andelsbolig til salg i Odense...

Find andelsbolig til salg i Odense på listen med ledige andelsboliger til salg i Odense herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg i Odense og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger til salg i Odense. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.
Se også: Andelsbolig til leje i Odense


Værd at vide når du søger andelsbolig i Odense

Odense er en vidunderlig by. Udover en masse sjove og spændende aktiviteter, har byen også vigtig dansk historie, hvilket er med til at tiltrække en masse turister.

Historiemæssigt er H.C. Andersen naturligvis værd at nævne, da han blev født og opvoksede i byen. I dag er hans gamle barndomshjem samt det hus han senere boede i blevet lavet om til et museum. Begge museer giver et helt særligt indtryk af H.C. Andersens liv, hvor du samtidig kan få indsigt i inspirationen til mange af hans eventyrer.

Odense har også en masse spændende kvarterer. Blandt de mange spændende bydele er bl.a. Den Gamle bydel. Det var i denne bydel H.C. Andersen brugte sine første år. Bydelen er fyldt med hyggelige gamle huse. Der bliver to gange om ugen holdt torvedage.

I bydelen Odense Havn finder du en masse moderne bygninger og en masse aktiviteter såsom beach volley og padelsport.
En anden spændende bydel er Latinerkvarteret, som ligger i hjertet af Odense. I dette kreative og skæve miljø finder du en masse unikke butikker. 

Odense har en masse flotte parker og grønne oaser. Du kan eksempelvis tage ud og besøge Kongens Have, hvor du om sommeren kan deltage i diverse kulturarrangementer.
Munke Mose er også et meget populært sted på en flot sommerdag. Du kan her slå dig ned på Fisketrappen, eller du kan leje en robåd og tage en tur ud på vandet. Det er også muligt at tage på Odense Åfart herfra.

Odense er en by med en masse skønne områder og en ganske populær studie by.

Find ledige andelsboliger til salg i Odense. Søger du andelsbolig til salg i Odense, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Odense end andelsboliger til salg, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig I Odense har du placeret dig en attraktiv by, der byder på masser af historie. Odense består af spændende bydele med hver deres charme, så der er noget for enhver smag uanset om du er udkig efter et familiehus eller du søger studiebolig.

 

Find andelsbolig til salg i Odense på Boligdeal.dk


Søger du andelsbolig til salg i Odense, så er du kommet til det rigtige sted. Vi er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andelsboliger til salg i Odense . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Odense herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Odense end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

 

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Odense


Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Odense. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Odense der matcher dine søgekriterier. 

 


Hvilke typer af boliger findes der i Odense?

I Odense finder du både lejebolig, andelsbolig og ejerbolig. Du kan vælge mellem lejligheder til leje og til salg, værelser til leje eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle lejeboliger i Odense.

Kan jeg søge på lejebolig i Odense ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense kan du filtrere din søgning efter lejebolig ud fra størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Odense?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Odense.

Hvor meget koster en lejebolig i Odense?

Prisen på en lejebolig i Odense afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lejeboliger i Odense.