Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsbolig til salg i Vanløse

Find andelsbolig til salg i Vanløse på listen med ledige andelsboliger til salg i Vanløse herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg i Vanløse og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger til salg i Vanløse. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Vanløse.
Mere info om andelsbolig til salg i Vanløse...
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Vanløse.
Mere info om andelsbolig til salg i Vanløse...

Find andelsbolig til salg i Vanløse på listen med ledige andelsboliger til salg i Vanløse herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg i Vanløse og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger til salg i Vanløse. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger andelsbolig i Vanløse


Vanløse ligger vest for København centrum og er med sine kun 6,7 km2 en af Københavns mindste bydele. Man skal dog ikke lade sig påvirke af dette, da den lille bydel er både huser unge, ældre, familier, natursteder og den store Damhussø. Ydermere er der et aktivt restaurantliv og shoppemuligheder. Vanløse grænser op til Frederiksberg, Rødovre og Brønshøj. Der kører både busser, S-toge og metro til og fra Vanløse. 

På blandt andet Vanløse Torv og Ålekistevej ligger der mange butikker, caféer og restauranter. Desuden er et indkøbscenter på vej. 
Af grønne områder har man Damhussøen, Damhusengen og Grøndalsparken tæt ved sig. Mange mennesker dyrker sport her og så er det også et typisk område, som børneinstitutioner tager til.

Find ledige andelsboliger til salg i Vanløse. Søger du andelsbolig til salg i Vanløse, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Vanløse end andelsboliger til salg, så brug søgefunktionen i venstre side. Vanløse ligger vest for København centrum og er en del af Københavns Kommune. Bydelen grænser op til Frederiksberg, så du forbliver tæt på byen. Vanløse har flere gode busforbindelser og metrostationer. Vanløse er et smukt område, beriget med Damhussøen, som skiller Vanløse og Rødovre ad. Damhussøen, og den dertilhørende Damhuseng er et friskt pust i Vanløse, da den ligger åbent og centralt.


Find andelsbolig til salg i Vanløse på Boligdeal.dk

Søger du andelsbolig til salg i Vanløse, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Vanløse, og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andelsboliger til salg i Vanløse . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Vanløse herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Vanløse end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Vanløse

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger til salg i Vanløse. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye andelsboliger til salg i Vanløse der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Vanløse?

I Vanløse finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Vanløse ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Vanløse kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Vanløse ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Vanløse.

Hvor meget koster en bolig i Vanløse ?

Prisen på en bolig i Vanløse afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Vanløse.