Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Ledige boliger i Tilst

Du har søgt efter boliger i Tilst.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger ledige boliger i Tilst
Du har søgt efter boliger i Tilst.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger ledige boliger i Tilst
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Tilst

Området er meget gammelt, og har til forskel fra andre og nyere bydele i Århus en hyggelig landlig stemning, med gamle huse der er bevaret. Samtidig er Tilst blevet mere populært de seneste år, specielt efter megacenteret omkring Bilka blev etableret. Det betyder at Tilst er ved at bevæge sig hen mod at være en regulær del af Århus, men samtidig er kulturen impræget.

Tilst har ca. 8000 indbyggere, og er en lille by der ligger ca. 7-10 km fra Århus Centrum, i forlængelse af Århus V. Med Viborgvej der skærer midt igennem er det også nemt at komme til i bil.

 

Find ledige boliger i Tilst

Leder du efter en bolig i Tilst? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Tilst der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Tilst - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Tilst ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Tilst

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Tilst. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Tilst der matcher dine søgekriterier.