Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Ledige boliger i Højbjerg

Du har søgt efter boliger i Højbjerg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger ledige boliger i Højbjerg
Du har søgt efter boliger i Højbjerg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger ledige boliger i Højbjerg
Sortér efter


Værd at vide når du søger bolig i Højbjerg

Højbjerg er en dejlig bydel med masser at byde på. Den dejlige bydel Højbjerg syd for Aarhus ligger blot 5 km fra det centrale Aarhus og er tæt på det meste. Højbjerg tager del i bylivet og aktiviterne fra Aarhus samtidig med, at der ikke er langt til den idylliske natur Højbjerg er særligt anerkendt for. Bydelen har mange små hyggelige gader, caféer og butikker.

Badegæster besøger flittigt stranden i løbet af sommeren. Naturen kan nydes i Marselisborg Dyrehave, hvor en picnic tur er oplagt. I dyrehaven lever der vilde hjorte og vildsvin, og der er en dejlig udsigt ud over dammene ved Varna og Skambækken.

 

Find ledige boliger i Højbjerg

Leder du efter en bolig i Højbjerg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Højbjerg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Højbjerg - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Højbjerg ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Højbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Højbjerg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Højbjerg der matcher dine søgekriterier.