Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Ledige boliger i Egå

Du har søgt efter boliger i Egå.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger ledige boliger i Egå
Du har søgt efter boliger i Egå.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger ledige boliger i Egå
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Egå

Hjortshøj og Egå ligger i forlængelse af hinanden i den nordlige del af Århus, på den anden siden af Risskov. Egå er et eksklusivt område der ligger ud til vandet og er kendt for at have en lækker marina og gode surfingmuligheder. Hjortshøj er et mindre områder der ligger lidt længere fra Århus centrum, men som er et meget attraktivtområde for børnefamilier at bosætte sig. Hele området er dog ligger dog samlet set på listen over et af de dyreste steder af bo i Danmark.

Egå og Hjortshøj ligger henholdsvis 7km og 12 km fra Århus centrum. Området ligger omkring Djurlandsmotorvejen, tæt på både skov og strand.

 

Find ledige boliger i Egå

Leder du efter en bolig i Egå? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Egå der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Egå - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Egå ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Egå

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Egå. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Egå der matcher dine søgekriterier.