Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Ledige boliger i Brabrand

Du har søgt efter boliger i Brabrand.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger ledige boliger i Brabrand
Du har søgt efter boliger i Brabrand.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger ledige boliger i Brabrand
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Brabrand

Brabrand ligger vest for Århus, og er ofte betegnet i medierne som et ghettoområde, da det er her Gellerupparken ligger. Ud over dette ry, er det dog et meget naturskønt område, hvor der mange steder i bydelen er lavt bebygget og med nem adgang til Brabrand sø. Brabrand sø er den største sø i Århus, og der er tit sejllads og andre former for konkurrencer

Brabrand ligger ca. 6 km for Århus centrum, og har ca. 19.000 indbyggere. Området grænser op til Tilst, Åbyhøj og Stavtrup på den anden side af Brabrand sø.

 

Find ledige boliger i Brabrand

Leder du efter en bolig i Brabrand? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Brabrand der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Brabrand - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Brabrand ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Brabrand

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Brabrand. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Brabrand der matcher dine søgekriterier.