Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Ledige boliger i Åbyhøj

Du har søgt efter boliger i Åbyhøj.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger ledige boliger i Åbyhøj
Du har søgt efter boliger i Åbyhøj.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger ledige boliger i Åbyhøj
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Åbyhøj

Åbyhøj er en lille forstad, hvor borgerne er aktive i lokalmiljøet. Området er kendt for at have opfostret en række kendte musikere, og året rundt bliver der arrangeret kulturelle arrangementer. Åbyhøj er en del af det tidligere Aaby, men da dette område ligger hævet 60 meter over resten af området, fik det navnet Åbyhøj.

Åbyhøj har ca. 11.000 indbyggere og ligger i tæt afstand til Århus C

 

Find ledige boliger i Åbyhøj

Leder du efter en bolig i Åbyhøj? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Åbyhøj der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Åbyhøj - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Åbyhøj ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Åbyhøj

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Åbyhøj. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Åbyhøj der matcher dine søgekriterier.