Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Ledige boliger i Svenstrup J

Find din bolig i Svenstrup J på listen med ledige boliger i Svenstrup J herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger i Svenstrup J og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Svenstrup J. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger i Svenstrup J. Mere info om ledige boliger i Svenstrup J
Du har søgt efter boliger i Svenstrup J. Mere info om ledige boliger i Svenstrup J

Find din bolig i Svenstrup J på listen med ledige boliger i Svenstrup J herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger i Svenstrup J og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Svenstrup J. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger bolig i Svenstrup J


Svenstrup ligger i Aalborg Kommune og er en stationsby med flere afgange til Aalborg i timen. Svenstrup er efterhånden blevet en satellitby til Aalborg og ligger lige umiddelbart syd for Skalborg. Den er med tiden vokset sammen med nabobyen Godthåb, der nu udgør et byområde. Byen daterer helt tilbage til 1200-tallet, hvor Svenstrup Kirke menes at være grundlagt. I middelalderen udgjorde Svenstrup slagmarken for Skipper Clements oprør mod adelen, hvilket også er grunden til, at der ved Svenstrup Kirke er opført en mindesten for Skipper Clement. I dag er Svenstrup vokset til at være en hyggelig by med mange butikker, spisesteder og skoler, især på grund af jernbanen. Der er desuden en del industri i udkanten af byen, hvor bl.a. Tulip og Arla har fabrikker.

Svenstrup havde i 2011 6.751 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Svenstrup ligger ca. 10 kilometer fra Aalborg Centrum. De største veje er Hobrovej, der starter i Aalborg Centrum, samt Godthåbsvej.


Find ledige boliger i Svenstrup J

Leder du efter en bolig i Svenstrup J? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Svenstrup J der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Svenstrup J - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Svenstrup J ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Svenstrup J

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Svenstrup J. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Svenstrup J der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Svenstrup J?

I Svenstrup J finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Svenstrup J ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Svenstrup J kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Svenstrup J ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Svenstrup J.

Hvor meget koster en bolig i Svenstrup J ?

Prisen på en bolig i Svenstrup J afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Svenstrup J.