Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Ledige boliger i Nørresundby

Find din bolig i Nørresundby på listen med ledige boliger i Nørresundby herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger i Nørresundby og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Nørresundby. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger i Nørresundby. Mere info om ledige boliger i Nørresundby
Du har søgt efter boliger i Nørresundby. Mere info om ledige boliger i Nørresundby

Find din bolig i Nørresundby på listen med ledige boliger i Nørresundby herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger i Nørresundby og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Nørresundby. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger bolig i Nørresundby


Nørresundby er en bydel i det nordlige Aalborg på den anden side af Limfjorden. Mange regner Nørresundby som en selvstændig by, men siden 1981 har det officielt været en del af Aalborg. Nørresundby består udover selve Nørresundby også af Lindholm, Nørre Uttrup og Bouet. Nørresundby var i lang tid kun en mindre landsby, da man skulle krydse Limfjorden med færge for at komme til Aalborg, men da først Pontonbroen og senere Limfjordsbroen kom til i begyndte byens udvikling for alvor at tage fart.

Senere kom også Limfjordstunnellen til, der er en motorvejstunnel der krydser Limfjorden. Aalborg Lufthavn ligger ligeledes tæt ved Nørresundby og alt dette har medvirket til at Nørresundby nu er en attraktiv del af Aalborg. Der er mange detailbutikker, mange sportsmuligheder og i senere tid er der også kommet mange flotte beboelsesområder til langs havnen.

Nørresundby havde i 2011 21.376 indbyggere. Officielt er det en del af Aalborgs indbyggertal, men det regnes også individuelt for at se, hvor mange af Aalborgs indbyggere der bor nord for Limfjorden. Nørresundby Centrum, hvor der bor 6.582 indbyggere, har et areal på 3 km2. De største gader er Østergade, Vestergade og Skansevej.


Find ledige boliger i Nørresundby

Leder du efter en bolig i Nørresundby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Nørresundby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Nørresundby - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Nørresundby ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Nørresundby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Nørresundby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Nørresundby der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Nørresundby?

I Nørresundby finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Nørresundby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nørresundby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Nørresundby ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Nørresundby.

Hvor meget koster en bolig i Nørresundby ?

Prisen på en bolig i Nørresundby afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Nørresundby.