Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Ledige boliger i Gistrup

Du har søgt efter boliger i Gistrup. Mere info om ledige boliger i Gistrup
Du har søgt efter boliger i Gistrup. Mere info om ledige boliger i Gistrup

Værd at vide når du søger bolig i Gistrup


Gistrup er en satellitby til Aalborg beliggende i Gistrup Sogn i Aalborg Kommune. Byen er den nærmeste by til Aalborg Universitetskvarter, der blot ligger en kilometer fra Gistrup. Gistrup var tidligere en udflytterlandsby fra Nøvling og daterer helt tilbage til det 13. århundrede. Med opførelsen af jernbanen fra Aalborg til Hadsund fik Gistrup en station, hvilket gjorde at byen voksede fra at være en landsby med meget landbrug til at være en by, der var mere præget af handel. Da jernbanen lukkede i 1969 var Gistrup dog blevet en satellitby til Aalborg, hvilket har sikret vækst i byen, der udover at have flere detailbutikker og specialbutikker også har en stor hal, der hører til idrætsforeningen LKB, der hvert år afholder LKB Cup, en international fodboldturnering for unge op til 15 år.

Gistrup havde i 2011 3.573 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Det er en del af Gistrup Sogn og ligger 10 km fra Aalborg Centrum. Gistrup grænser mod syd op til Lundby Krat, mens Hadsund Landevej løber langs byen. De største gader er Nøvlingvej og Hadsundvej.


Find ledige boliger i Gistrup

Leder du efter en bolig i Gistrup? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Gistrup der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Gistrup - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Gistrup ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Gistrup

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Gistrup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Gistrup der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Gistrup?

I Gistrup finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Gistrup ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Gistrup kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Gistrup ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Gistrup.

Hvor meget koster en bolig i Gistrup ?

Prisen på en bolig i Gistrup afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Gistrup.