Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

99 m2 lejlighed til leje i 9000 Aalborg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2584422
  • Lejlighed
  • 99 m2
  • 3
  • 7.495 kr.
  • 22.485 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Lejlighed til leje, Aalborg Centrum, Søndergade

Tre-værelses lejlighed med opvaskemaskine og fine detaljer!

– Karnap, marmor vindueskarme og to stuer en suite.
Indretning:

Lejlighedens entré inviterer til knagerækker, skoskabe eller andet, hvor sæsonens overtøj kan bevares. I forbindelse med entreen, har vi fordelingsgangen som er centrum i lejligheden og binder alle rummene sammen. På højre side ligger de to stuer en suite, med franske døre der deler dem op, men tillader stadig at dagslyset kigger igennem. – alt efter ønske og behov, kunne man evt. lave en tv-stue og en spisestue. Som en fin detalje, er der en karnap som gør rummet en anelse mere hyggelig. Vindueskarmene er af marmor og passer godt ind i stilen. Badeværelset ligger på den anden side af fordelingsgangen. Her finder du også køkkenet som er af ældre dato, men stadig super funktionelt og har opvaskemaskine. Det er opdelt således at der er fin plads til spisebordsarrangement og køkken i ét rum – lad os kalde det køkken-alrum.
Beliggenheden:

Vi er i Aalborg Centrum, helt præcis i [xxxxx] som ligger parallelt med gågaden der bugner af shoppingmuligheder og caféliv. Det betyder også, at du kun har få minutters gågang til Friis Shoppingcenter, Aalborg Havnefront, Nordkraft og meget mere.


Denne lejelejlighed ligger på Søndergade i Aalborg Centrum. Aalborg Centrum har postnummeret 9000, og ligger i kommunen Aalborg, som ligger i Aalborg. Boligen er i alt 99 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 7.495 kr. per måned. Du skal betale et depositum på 22.485 kr.

Lignende boliger