Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Eksklusiv udsigtslejlighed centralt i Aalborg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
 • 2579438
 • Lejlighed
 • 139 m2
 • 2
 • 13.900 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Lejlighed til leje, Aalborg Centrum, Strandvejen

Søger du en eksklusiv lejlighed med smuk udsigt og central beliggenhed i Aalborg? Så er dette boligen for dig!

Lejligheden er en stor 3 værelses på 6. sal i Plaza, et af Aalborgs arkitektoniske varetegn, beliggende på [xxxxx] midt i Aalborg.

Her er panoromavinduer med smuk udsigt over byen, limfjordsbroen og hele havnebassinet. Udsigten kan nydes både indefra eller fra lejligheden egen store terrasse. Desuden er der adgang til en enorm fælles tagterrasse med udsigt over hele byen.

Lejligheden er nyopført og har kun været beboet få måneder. Den er opført i lækre kvalitetsmaterialer, tillige med den resterende ejendom, og man får fra første skridt ind i ejendommen en følelse af eksklusivitet, der præger hele ejendommen og lejligheden.

En bred trappe eller stor elevator fører dig til 6. sal, hvor lejligheden ligger. Her mødes du af et indgangsparti, der lever op til ejendommens øvrige faciliteter med stor kvalitet i materialer o9g kunst på væggen.

Indgang til lejligheden, som er på hele 131 kvadratmeter, består af en længere fordelingsgang og entré i ét, som ligger i åben forbindelse med lejlighedens køkken/alrum og stue. Herfra adgang til det ene af lejlighedens badeværelser med grå naturklinker på gulvene, hvide vægge, lækre hvide elementer, stor muret brus og vaskefaciliteter.

Selve køkken/alrum og stue i ét udgør lejlighedens hjerterum med store vinduespartier, der lukker den smukke udsigt ind i boligen. Fra stuen er der udgang til lejlighedens terrasse.

Køkkenet er med inventar i hvide og grå nuancer, smuk corian bordplade og lækre hårde hvidevarer, herunder bl.a. også et integreret vinkøleskab.

En køkkenø opdeler nemt køkken fra spiseafdeling og stue og gør indretningen både praktisk og naturlig.

Fra køkken og spiseafdeling er der adgang til et godt værelse med skydedøre og lejlighedens masterafdeling med stort soveværelse og endnu et badeværelse i samme stil som det øvrige. Soveværelset har stor, integreret skabsvæg.

Der er netop installeret lækre, lyse gardiner i lejligheden. Derudover er et ny B&O anlæg opsat i lejlighedens spiseafdeling.

På ejendommens 9. sal findes en lækker tagterrasse med 360 graders view over Aalborg. Terrassen er inddelt i flere zoner som gør, at flere kan benytte den samtidig og stadig forblive privat.

Der er tillige parkeringskælder i ejendommen.

Lejligheden udlejes for en nærmere aftalt periode.

Der indbetales 3 måneders leje i depositum.

Foruden huslejen betales:

A conto vand: kr. 500 pr. mdr.

A conto varme: kr. 500 pr. mdr.

El, TV og internet betales direkte til udbyderne.

Information og data

Denne lejelejlighed ligger på strandvejen i Aalborg Centrum. Aalborg Centrum har postnummeret 9000, og ligger i kommunen Aalborg, som ligger i Aalborg. Boligen er i alt 139 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 13.900 kr. per måned.


Rutevejledning

I nærheden

 • Restaurant

  • Restaurant SMAEK 258 m
  • Caspars 427 m
  • Din Vitamin Bar 843 m
 • Supermarked

  618 m
 • Café

  284 m

Lignende boliger