Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Eksklusiv møbleret lejlighed med parkering i Aarhus C - alt inkl.

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Denne bolig er ikke længere ledig. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige boliger:
Søg tilsvarende boliger på Boligdeal.dk

  • 2509907
  • Lejlighed
  • 98 m2
  • 1
  • 18.000 kr.

Denne bolig er ikke længere ledig. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige boliger:
Søg tilsvarende boliger på Boligdeal.dk

Lejlighed til leje, Århus C

Skal du være første beboer i denne eksklusive møblerede lejlighed i Nikolinehus?
Så er chancen her!
Nikolinehus er et nybygget ejendomskompleks på Aarhus Ø, hvor tanken har været, at Nikolinehus, med sin placering ved indgang til Aarhus Ø og mellem vand og kajkant på begge sider, skal danne en oase som port til dette nye bykvarter.
Udover boliger indeholder Nikolinehus også områdets eneste supermarked, et madmarked med specialiteter, fitness, pool og sauna på taget og parkering i kælderen. Til lejligheden hører hele 2 parkeringspladser, hvoraf den ene er med etableret el-ladestander.
Her har du derfor det meste til din dagligdag samlet i én og samme bygning.
Ejendommen, og i særlig grad netop denne bolig, er opført med kvalitet og detalje for øje. Dette mærkes tydeligt, når du træder ind i boligen fra opgangen på 10. etage, hvortil der natuligvis er elevator.
Straks ved indgang til lejligheden mødes du af den smukke udsigt over havnebassinet og havnebadet, som både bruges af badende og til vandsport. Panoramavinduer i stuen sørger for, at lys og udsigt strømmer dig i møde i entréen, der ligger i åben forbindelse med køkken-alrum og stue.
Køkkenet er opført i hvide grebsfri elementer med en mørkere marmor-bordplade og naturligvis med integrerede hårde hvidevarer. Vaske-øen, som separerer køkken fra stue og spiseafdeling, har en smuk gylden vask med gyldent armatur med indbygget quooker.
Spieafdeingen er etableret med et ovalt Piet Hein bord og smukke mærke Y-stole med læderbetræk.
I stuen er der etableret en smuk væg i mørke træpaneler omkring TV og lyd-anlæg, som er med til at bryde de hvide overflader og bidrage til både varme og følelsen af eksklusivitet. I stuen findes et pænt sofaarrangement med sofaer og lænestol.
Fra stuen er der udgang til en god, brugbar terrasse på 13 kvm. med havemøbler.
Soveværelset, som findes med adgang fra stuen, er indrettet med et stort skab, dobbeltseng, sengeborde og lamper samt med smukke gardiner fra gulv til loft. Soveværelset, som er placeret ud mod havnebadet har ligeledes store vinduespartier med udsigt og fransk altan.
Derudover indeholder lejligheden et stort og flot badeværelse med større vaskearrangement med 2 vaske og dobbelt bruser. Her findes ligeledes vaskefaciliteter.
Lejligheden er smukt og eksklusivt møbleret med alt, du behøver i dagligdagen. Der er tale om en plug- and play løsning, hvor alt fungerer fra dag ét.
Lejligheden udlejes for en nærmere aftalt periode, dog min. 3 måneder.

Denne lejelejlighed ligger på nicoline kochs plads i Århus C. Århus C har postnummeret 8000, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Boligen er i alt 98 m2 fordelt på 1 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 18.000 kr. per måned.

Lignende boliger

Lignende søgeresultater