Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Liebhaveri i naturskønne omgivelser, Aars

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2509900
  • Lejlighed
  • 260 m2
  • 5
  • 12.500 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Lejlighed til leje, Aars

Leder du efter en helt unik, stor villa med plads til både ude- og inde-liv? Drømmer du om at bosætte dig i naturen og stadig have nem adgang til pendling til flere større byer? Sætter du pris på gammel byggestil og samtidig moderne kvalitet og funktionalitet?
Så er dette boligen for dig!
Her udbydes den smukkeste bindingsværks-villa, opført i 2013, som på flotteste vis kombinerer det gamle håndværk med moderne elementer og kvalitet.
Huset ligger for enden af en 1 km lang, nyrenoveret, grusvej uden nærliggende naboer. Til boligen hører hele 9 hektar jord på en naturgrund med eng, skov og små bakker, hvilket der er er frit udsyn til fra boligen. Der er omkring huset etableret en stor græsplæne, legeplads og køkkenhave. Små slåede naturstier fører fra huset til en hyggelig bålplads omkranset af store træer.
Fred og ro og en overflod af dyreliv er, hvad du finder her.
Fra indkørslen er der 2 adgange til boligen. Enten via en hall med fuld loftshøjde, hvor en trappe snor sig til 1. sal eller gennem det store, rummelige bryggers med god plads til overtøj, opbevaring og hvor du finder vaskefaciliteter fra Miele.
I stueplan finder du derudover forældresoveværelset, 2 lækre badeværelser, hvoraf det mindste er med brus og det andet er et stort luksuriøst badeværelse med både brus og kar. Walk-in closet, et børneværelse/kontor og husets hjerterum - det rummelige køkken/alrum og stue i ét, som dog er adskilt af en halvmur med indbygget pejs med glasflade mod både spiseafdeling og stue.
Dette rum har loft til kip med ovenlysvinduer og smukke massive træ-spær. Her er et fantastisk lysindfald fra alle vinkler og store panoramavinduer ud mod terrasse, have og med uanet udsigt over jorden omkring.
Selve køkkenet er med hvide elementer omkranset af rammer i eg. En stor køkken-ø med den flotteste gamle, massive bordplade fra et nedlagt bageri adskiller selve køkkenet fra spiseafdelingen. Der findes alt i hårde hvidevarer fra Miele. I forbindelse med køkkenet findes et viktualierum.
Selve spiseafdelingen og stuen har en størrelse, så der er god plads til at have gæster.
Fra både køkken/alrum, stue, soveværelse og det store badeværelse er der udgang til en lækker, stor træterrasse, hvor solen kan nydes dagen igennem.
Samtlige gulve i stueetagen er etableret i poleret beton og har gulvvarme.
På første salen findes en stor repos, som sagtens kan udnyttes til multirum, kontor eller lign. Derudover 3 store børneværelser. På denne etage er der etableret flotte trægulve.
Bag huset findes en stor garage, som delvist benyttes af udlejer, men lejer får eget opbevaringsrum med etableret grovkøkken, yderligere fryseplads og ekstra vaskemaskine.
På grunden er der etableret en mountainbike-rute. Her er gode forhold til løbe- og vandreture og lignende udendørs aktiviteter.
Boligen opvarmes af jordvarme og solceller.
Ejendommen er beliggende 5 km. udenfor Aars, hvor der findes gode indkøbs- og shopping muligheder. Fra huset kommer man nemt til motorvejen (E45) og har dermed nem adgang til det meste af Jylland.
Aalborg nås på ca. 35 minutter. Aarhus på ca. 1 time og 15 minutter. Billund på 1 time og 40 minutter.
Udlejes snarest efter aftale indtil d. 30. juni 2024.


Denne lejelejlighed ligger på sjøstrupvej i Aars. Aars har postnummeret 9600, og ligger i kommunen Vesthimmerlands, som ligger i Region Nordjylland. Boligen er i alt 260 m2 fordelt på 5 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 12.500 kr. per måned.