Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

70 m2 rækkehus til leje i 6900 Skjern

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Denne bolig er ikke længere ledig. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige boliger:
Søg tilsvarende boliger på Boligdeal.dk

  • 2507144
  • Rækkehus
  • 70 m2
  • 2
  • 4.955 kr.
  • 11.493 kr.

Denne bolig er ikke længere ledig. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige boliger:
Søg tilsvarende boliger på Boligdeal.dk

Rækkehus til leje, Skjern

Vigtig information: Denne bolig linker videre til et almennyttigt boligselskab, som kan kræve oprettelse, medlemskab og have en venteliste.

Rækkehusene er opført i 1992, med en lille have til hver bolig. Alle boligerne er i 2-plan. Der er mulighed for at leje en garage eller carport.
Der er gode fællesarealer med stor legeplads og boligerne er beliggende tæt på Skjern Hallen og idrætsanlæg. Der hører et fælleshus med vaskeri til boligerne.
TV/internet: Der er fibernet i boligen. Se dine muligheder på [xxxxx]
Boligerne er en del af en afdeling består af 93 familieboliger.
Skjern ligger på den østlige side af Ringkøbing Fjord. Der er ca. 45 km til Herning og ca. 25 km til Ringkøbing. Skjern har knap 8.000 indbyggere.
Skjern og omegnen byder på mangfoldige muligheder for shopping i et spændende handelsmiljø, en perlerække af spændende attraktioner, seværdigheder og udflugtsmål.
Skjerns kulturcenter har mange arrangementer i løbet af året.
Der er flere pasningsmuligheder i byen og to folkeskoler, hvor Amagerskolen ligger ved siden af afd. 83 (Amagervej, Klokkebjergevej og Klostervej).
Der er en handelsskole, teknisk gymnasium og teknisk skole i Skjern.
Vælger du at bosætte dig i Skjern, kommer du helt tæt på naturen omkring Skjern Å, som er Danmarks vandrigeste å og Nordeuropas største natur-genopretningsprojekt. Skjern Å danner Danmarks eneste floddelta ved udløbet i Ringkøbing Fjord.
Bosætter du dig i Skjern, kommer du også tæt på ådalen og Skjern Enge, som er udviklet til et spændende rekreativt område med et rigt liv af sjældne dyr, fugle og planter. I området er der blandt andet over 20 km ruter, hvor du kan vandre, løbe eller cykle. I Skjern Ådal kan du også krydse Danmarks to største træhængebroer eller de to selvbetjente trækfærger, der giver adgang til deltaets største ø, hvor vilde heste græsser.
Boligernes energimærke: B

Dette rækkehus til leje ligger på Østergade i Skjern. Skjern har postnummeret 6900, og ligger i kommunen Ringkøbing-Skjern, som ligger i Region Midtjylland. Boligen er i alt 70 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for rækkehuset er 4.955 kr. per måned. Du skal betale et depositum på 11.493 kr.

Lignende boliger

Lignende søgeresultater