Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

83 m2 rækkehus til leje i 6971 Spjald

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Denne bolig er ikke længere ledig. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige boliger:
Søg tilsvarende boliger på Boligdeal.dk

  • 2506497
  • Rækkehus
  • 83 m2
  • 3
  • 5.581 kr.
  • 12.300 kr.

Denne bolig er ikke længere ledig. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige boliger:
Søg tilsvarende boliger på Boligdeal.dk

Rækkehus til leje, Spjald

Vigtig information: Denne bolig linker videre til et almennyttigt boligselskab, som kan kræve oprettelse, medlemskab og have en venteliste.

Boligerne er opført som rækkehuse med tilhørende have og carport m/skur og er bygget i 1976. Boligerne er beliggende i et parcelhuskvarter med kort afstand til grønne områder / park / hundeskov.

Spjald - som er den 6. største by i Ringkøbing-Skjern Kommune - byder på en stor vifte af muligheder, både med hensyn til arbejdspladser, indkøbsmuligheder, børnepasning/skole og fritidsaktiviteter.

Spjald ligger centralt med omkring et kvarters kørsel til Ringkøbing og Skjern, 10 minutter til Videbæk og en halv time til Herning og Holstebro.

TV/internet: Se dine muligheder på [xxxxx]

Afdelingen består af 97 familieboliger, 8 studieboliger og 44 ældreboliger.

Boligens energimærke: C

Dette rækkehus til leje ligger på Åkæret i Spjald. Spjald har postnummeret 6971, og ligger i kommunen Ringkøbing-Skjern, som ligger i Region Midtjylland. Boligen er i alt 83 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for rækkehuset er 5.581 kr. per måned. Du skal betale et depositum på 12.300 kr.

Lignende søgeresultater