Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Fantastisk beliggende herskabslejlighed i Aarhus C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Denne bolig er ikke længere ledig. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige boliger:
Søg tilsvarende boliger på Boligdeal.dk

  • 2502784
  • Lejlighed
  • 170 m2
  • 5
  • 17.000 kr.

Denne bolig er ikke længere ledig. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige boliger:
Søg tilsvarende boliger på Boligdeal.dk

Lejlighed til leje, Århus C

Boligen


Her er din mulighed for at leje denne smukke lejlighed i Aarhus C. Med sin placering på Park Allé, tæller dine nærmeste naboer bl.a. Rådhuset, Aros og skønne grønne områder.Lejligheden er nyligt istandsat med smukke lyse trægulve, stuk, lyse vægge, med respekt og sans for detaljen.Boligen rummer stuer en-suite, samt et rummeligt soveværelse og mindre værelse ideelt til kontor el. lign.Køkkenet er rummeligt, med god opbevaringsplads, samt med rum til mindre spiseplads.Herudover indeholder lejligheden både et stort badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle, samt et mindre gæstetoilet.


Estimeret varmeforbrug: 1.100 kr. pr. mdr.
El-forbrug: Tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: I bolig
Parkering: Mulighed for leje i den private gård til 1.000 kr. pr. mdr.Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. aconto = 69.100 kr.


Om området

Med en central beliggenhed er du i gå-afstand fra diverse indkøbsmuligheder, heriblandt gågaden & latinerkvarteret med sine mange spisesteder og forretninger. Herudover bor du tæt på åen, hvor du ligeledes mødes af et væld af spisesteder, mv. Selv med en central placering i byen har du ligeledes en fantastisk placering i forhold til til skov og strand ved bl.a. Marselisborg - grønne områder ved Mindeparken, samt Botanisk Have. Blot 2 minutter fra hoveddøren har du adgang til Aarhus Banegård, hvorfra du nemt kan komme rundt med både busser og tog.

Denne lejelejlighed ligger i Århus C. Århus C har postnummeret 8000, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Boligen er i alt 170 m2 fordelt på 5 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 17.000 kr. per måned.

Lignende boliger

Lignende søgeresultater