Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

170 m2 hus til salg i 6760 Ribe

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2498796
  • Hus
  • 170 m2
  • 6
  • 1.598.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til salg, Ribe, Gravsgade

Ribe Mæglerne kan nu præsentere denne fine udlejningsejendom med 3 lejemål i [xxxxx] med en central beliggenhed i Ribes hyggelige bykerne.

Ejendommen kan dateres tilbage til 1902, og er senere ombygget i 1996. Huset rummer 170 m2 fordelt på 3 lejemål, hvor 2. sal deler badeværelse med 1. sal. Det skal tilmed nævnes, at boligerne varmes op med fjernvarme.

Indgangen til ejendommen er praktisk indrettet med udgang til gårdhave samt adgang til lejligheden i stueplan og trappe op til lejligheden på 1. sal.

Lejlighed i stueplan - Udlejet til kr. 3.500,- pr. måned ekskl. forbrug:

Fra indgangen bliver vi ledt ind i entréen til lejligheden i stueplan, hvor der også er plads til vaskemaskine. Herfra får vi adgang til badeværelse, og køkken med spiseplads. I åben forbindelse hermed ligger stuen, hvorfra soveværelset tilgås.

Lejlighed på 1. sal - Udlejet til kr. 3.800,- pr. måned ekskl. forbrug:

Reposen leder ind til fælles badeværelse, som deles med 2. sal samt et aflangt køkken. Fortsætter vi videre kommer vi ind i spisestuen, som ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. Fra opholdsstuen får vi adgang til soveværelset.

Lejlighed på 2. sal - Var sidst udlejet til kr. 3.200,- pr. måned ekskl. forbrug:

Dette lejemål består af et stort åbent rum med synlige bjælker, hvor køkkenet er placeret i den ene ende, mens der er plads til seng og sofa i den anden.

Den flisebelagte gårdhave er fællesareal for de 3 lejemål. Desuden er der et kælderrum på ca. 10 m2 til tekniske anlæg og omkring 3 m2 depotrum pr. lejlighed.

Ejendommens placering er attraktiv for lejere, da vi er tæt på alt fra gode skoler og pasningsmuligheder til indkøbsmuligheder, specialbutikker og hyggelige restauranter. Derudover er der masser af skøn natur i gåafstand fra adressen.

Er drømmen at investere i en ejendom til udlejning, så er der her en oplagt mulighed!

Information og data

Dette hus til salg ligger på Gravsgade i Ribe. Ribe har postnummeret 6760, og ligger i kommunen Esbjerg, som ligger i Region Sydjylland. Boligen er i alt 170 m2 fordelt på 6 separate værelser. Boligen er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen er 1.598.000 kr..


Rutevejledning